Gårdagen – En bild i timmen! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Gårdagen – En bild i timmen!

Igår vaknade vi upp runt 09.30 då Belle somnade ganska sent kvällen innan.

Runt 10 gick vi ut till vardagsrummet för att leka lite. Linus hade som vanligt öst ut alla Belles leksaker på golvet kvällen innan. Han tycker att vi är en sån familj som alltid ska ha det så fint hemma, så för Belles skull stökar han ner, haha.

Så här ser det ut då!

Den här lilla damen har verkligen hittat balansen och har börjat stå. Det händer kanske 1 gång per dag att hon står helt utan att hålla i något i kanske 10 sekunder. Sen kommer hon inte håller i något och sätter sig ner i stället, haha. Vad tror ni, hur långt är det kvar tills hon går?

Klockan 11 hade vi alla ätit frukost och började då rensa i köksskåpen. Den 3e augusti i år firade vi ett år i lägenheten och vi har verkligen haft kaos i vissa av skåpen och bara tryckt in allt. Älskar att städa och organisera.

Före:

Efter:

Så stor skillnad!

Här har vi ett glapp mellan 11.30-12.30 när Belle sov och vi kollade på Riverdale. Alltså vi är helt fast!
Sen tänkte vi att vi skulle vara smidiga och inte laga mat för att väcka Belle utan att beställa hem pizza. …Tills vi skulle betala och kom på att våra plånböcker låg i samma rum i en väska där Belle låg och sov. Och Belle vaknar av minsta lilla knyst nu för tiden. Och mycket riktigt, när vi gick in och hämtade plånboken så vaknade hon!

Så det blev lunch tillsammans vid soffbordet för ovanlighetens skull. Hon var kanonnöjd med en pizzakant medan vi käkade!

Sen mat för Belle!

Vi gick sen och handlade! Jag hade planerat att göra mat och fruktpuré till Belle och så hade vi slut på alla basprodukter.

Fruktpuré med Äpple, hallon, blåbär & jordgubbar.

Koka äpplena (små tärningar) i lite vatten tills de blir mjuka. Blanda i 0,5dl blåbär, 1dl hallon och 1dl jordgubbar. Mixa och sen är det klart! Superduperenkelt.

Det blev 1,5 burk. Jag sparar alltid alla barnmatsburkar så att jag kan använda min egen mat/puré i dom. Tips!

Så här såg det ut under tiden som jag lagade purén. Hon står verkligen och drar oss i tröjan nu. Stora tjejen!
Sen vinkade vi hejdå till Belle som följde med pappa hem ett tag. Och vad gjorde jag och Linus?

Ja. Så här såg vår kväll ut tills vi hämtade Belle igen! Vi hade först planerat att gå ut och käka middag och kolla på nya Mamma mia filmen på bio men sen kände vi bara att nej, vi orkar inte. Vi stannar hemma och gör precis ingenting i stället. Så det gjorde vi. Kollade på Riverdale, käkade pasta och gjorde precis ingenting. Och visst att det kan vara skönt i några timmar, men det går ju så fort att börja sakna henne. Så vi åkte och hämtade henne, då hade hon dock redan somnat för kvällen.
Det var hela vår gårdag. Väldigt lugn dag men vi har ändå fått mycket gjort! Skönt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katrin

    Härligt att du berättar om din egentid här på bloggen tycker jag! Så jövöa mycket hets kring att man ska vara den perfekta mamman som aldrig behöver lite paus i vardagen!

Annons