Outfit-details, Villefranche-sur-mer – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Outfit-details, Villefranche-sur-mer

Hej säger jag från Villefranche-sur-mer!
Wooow, vad bra vi har det här. Vi har alltså flugit till Nice och därifrån åkt en biltur på 15 minuter till Villefranche-sur-mer. Det är en av de vackraste platser jag besökt faktiskt. Det är sådan känsla på allt här. Husen är gamla men helt fantastiskt fina och fortfarande väldigt bevarade. Vi bor hela gänget i en villa som vi hyr i en vecka. Helt perfekt när man är ett större sällskap och inte vill passa alla hotellregler som annars gäller. Det är också väldigt skönt med oss som har Belle då det känns lite mer avslappnat att bo så här än på hotell! Vi har det i alla fall helt fantastiskt och igår var vi nere och käkade i byn, väldigt mysigt!

Jag har inte fått över alla bilder då vårt wifi inte riktigt vill leverera så bra som jag hade hoppats. Men de kommer imorgon!

Det är många som har frågat om mina jeans igen. Jag vet att jag har berättat förut men det tåls att berätta igen! De är från H&M och ni hittar dom HÄR! Dock har jag gjort mina hål större, speciellt på ena benet, men det är i alla fall dom!

Toppen är från Gina Tricot, jag hittade dock ingen länk till. Men den är från denna säsongen (köptes innan Belles dop) så den finns kanske kvar fortfarande.

Solglasögonen är från ett märke som heter Komono och finns HÄR! Jag ääääälskar dom. Jag har massor solisar men dessa åker alltid på ändå.

Örhängena är från Thomas Sabo, även de lite smalare armbanden och mitt infinity-halsband är från Thomas Sabo. Klocka från Michael Kors. Det bredare armbandet är från Georg Jensen. Och sist men inte minst, mina sandaler är köpt i en liten butik på Zakynthos!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hur gör ni med maten till Belle på resan? Undrar då jag själv ska resa med en liten snart! 🙂
    Gör ni egen och tar med i en frysväska eller köper ni något där ni är till henne?
    Fantastiska bilder du lägger upp! 🙂

Annons