Hur gör vi med Belle på stranden? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Hur gör vi med Belle på stranden?

Med det helt fantastiska vädret så kommer ju också lite logistik-lösningar på köpet. Typ: Hur gör man med en bebis när man är iväg och solar och badar? Så nu tänkte jag berätta hur vi gör.

Vi har fått testa oss fram lite. I början av sommaren så åkte vi iväg och köpte ett UV-tält som vi tänkte skulle vara livets investering, men icke. Belle har ju krypit sedan en tid tillbaka vilket gör det väldigt svårt att ha henne kvar i tältet plus att det blir fruktansvärt varmt där inne eftersom att det nästan inte kommer in någon luft.

Så det vi gör istället är:

  1. Vi har alltid med oss vagnen så vi ställer upp den bredvid en filt och hänger en filt över vagnen så att skugg-partiet på filten blir större. Hon älskar att kunna stå upp och hålla sig i vagnen så för oss funkar det helt perfekt. Plus att det fläktar!
  2. Hon har alltid UV-tröja och solhatt på sig om vi är direkt i solen. Vi tar dock av båda dessa när hon ska sova eller bara tröjan om hon har badat så får hon vara utan ett tag och lufta. Men då försöker vi se till att hon är i skugga.
  3. Vi smörjer alltid benen och underarmarna med solskyddsfaktor (minst faktor 30 & för barn).
    Voila! För oss är det inte svårare än så. Dock sover Belle oftast väldigt mycket när vi iväg,

    Här har ni en tjej som kryper efter jordgubbslådan så fort hon fått syn på den. Snabb är hon nu också! Det går på en sekund så är hon framme.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons