Nya ögonbryn – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Nya ögonbryn

Eller ja, nya och nya… Dom är nyfärgade och trådade! Jag gör väldigt väldigt sällan någonting med mina bryn och om jag gör det så är det liksom hemma med Depends ögonbrynsfärg. Och ibland så rensar jag upp lite med pincetten. Men nu inför Frankrike-resan så känner jag att jag vill va lite fin i brynen. Det gör ju ändå SÅ stor skillnad. Ansiktet syns liksom så mycket mer! Jag gick till Rapide Browbar som finns lite här och var och är 100% nöjd! Men fyyy vad ont det gör att tråda?! Jag låg liksom och grät medan tjejen trådade, haha! Någon annan som är så känslig eller är det bara jag?

Före:  
Efter:

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Jaaa det gör ju svinont! Sprutar alltid tårar på mig. Kanske för att jag också gör det väldigt sällan…?

Annons