Egentid med Storytel – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Egentid med Storytel

Inlägget är i samarbete med Storytel

Hej fina fina ni! Hur mår ni idag? På riktigt liksom. Jag mår bra. Inte mer än så, haha. Jag är nöjd med tillvaron även om jag önskade att jag kanske hade fått sova en timma till imorse.

Ni kanske förstår att ensamtid i kombination med lugn är ingenting som finns i överflöd hemma hos oss. Eller vem med en 6-månaders har det? Grattis till er som i så fall har det! I och med att dessa stunder kanske inte är så många eller långa så känns det så jäklans viktigt för mig att göra någonting lugnt. Jag jobbar nästan alltid när jag får den här tiden över, men de senaste kvällarna när Belle har somnat och Linus smitit iväg till datorn för att “gejma” så plockar jag fram min lilla Storytel Reader och läser.

Storytel Reader är alltså en läsplatta där du samlar alla dina böcker på ett och samma ställe. Så i stället för att till exempel packa och bära på extra böcker på resor eller på utflykter så kan du i stället ta med din läsplatta och viola, så har du alla dina böcker med dig! Sjukt smidigt att minimera packningen och samtidig få med dig fler böcker OCH göra miljön en tjänst!

Det smidigaste med det är att du kan koppla din platta till Storytel konto och för 169kr/mån så får du läsa & lyssna hur mycket som helst på alla (ca) 55 000 titlar som finns att välja på! Du kan självklart växla abonnemanget mellan dina enheter och dessutom så kommer den ihåg vart du är i boken när du byter enhet. Supersmidigt verkligen.

Jag kan göra listan lång på fördelar med läsplattan, men några lite extra värda att nämna är att du själv kan ställa in storlek, radavstånd och typsnitt på texten för att göra din läsning så lätt som möjligt. Du kan självklart ladda ner böckerna så att du kan ha dessa i offline-mode. Och, den är gjort i e-ink vilket gör att man ser precis lika bra i ljuset/solen som i mörker!

Jag kommer att ladda ner ett flertal böcker för att läsa under resan till Frankrike och självklart till min egentid här hemma. Via den här länken (www.storytel.se/reader) så kommer du direkt till sidan där du kan läsa mer om plattan och registrera dig!
Vill du testa på Storytel så kan du via den här länken (www.storytel.se/storytelreader18) testa på i 30 dagar. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons