Senaste dagarna från kamerarullen – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Senaste dagarna från kamerarullen

Hej fina ni! Idag är det lördag och Sverige-match igen! Hur roligt? Jag är för första gången någonsin faktiskt lite intresserad och hoppas och vill nog tro på vinst. Vad tror ni?
Här kommer i alla fall en uppdatering med bilder från min kamerarulle!

Jag nämnde ju att vi glömde att ta pass till Belle, men nu är det gjort! Turen till Norrtälje gick bra och det är ju verkligen supermysigt där! Skulle verkligen kunna tänka mig en heldag i Norrtälje. Nu hann vi ju inte se supermycket, men vi strosade lite i stan som låg precis bredvid och det var kullersten (heter det så? haha!), längst hela shoppinggatan, butikerna låg i små fina hus och det var många små gränder där folk bodde. Ja, det vi hann se var i alla fall supermysigt!
Så här blev i alla fall hennes passbild! Haha, tycker det ser ut som om hon är en liten fånge med tanke på den randiga tröjan + att hon är skallig!

Någon dag efter så var det superfint väder, så vi tog oss iväg till sjön vid oss. Jätteskönt! Belle fick tag på jordgubbslådan, hennes favorit!

På kvällen sen så var min lillebror kvar hos oss. Han var nämligen med hela dagen, sen kom också pappa förbi för att säga hej till Belle. Då hände det här som ni ser på bilden under. Vi var alltså 4 personer hemma och ingen märkte att hon hann smita iväg till vår stora kruka och käka jord. Hur är det möjligt att hon är så snabb? Helt galet! Vi fick i alla fall tag på henne snabbt nog så hon fick bara i sig en näve, haha.

Lagom nöjd tjej!

Igår var vi vid sjön igen och hängde. Solade, badade, grillade och bara njöt av semestern. På kvällen var det dags för mig att ta mig in till stan för att träffa upp Vanessa på kvällshäng. När jag stod i duschen hemma så skulle Linus och Belle absolut bada samtidigt. Så vi var alltså hela familjen i badet och jag hade bråttom. Inte helt optimalt! Jag fick i alla fall stress så jag fick sätta mig i bilen med blött hår. Jag gissar att det är så det kommer att vara nu, haha. Jag har liksom miljoner andra saker att göra nu för tiden.

Väl inne och (bara hehe) 10 minuter sen så satte vi oss på Vau De Ville där vi tajmade in matchen, så det blev lite skrikigt och så men det gjorde oss absolut ingenting. Det var i alla fall supertrevligt att komma iväg lite och bara va.

Jag käkade skagen toast och Vanessa körde på köttbullar!

Sen blev det ett glas rosé. Som dock inte var supergott. Jag har förstått att jag absolut föredrar öl framför vin.

Fick massor frågor om min klänning, den är från Bikbok och köpt för bara typ 2 mån sedan. Den finns säkert kvar på hemsidan för er som är intresserade!

Nu ska jag börja packa lite. Vi ska cykla till Ellie och co. för att kolla matchen där. Såååå mysigt och skönt att kunna ta cykeln!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Så istället för att tvätta henne runt munnen tar du kort istället? Är det inte mer värt att få bort den äckliga jorden ur hennes mun än att du ska få en bra bild? 🤔 bra mamma… 🙄

  1. andreanorrman
   andreanorrman

   Hahaha. Du är rolig du Hanna! Hur vet du om jag tagit ut jorden UR hennes mun? Det vet du inte, men nu kan jag tala om att jag självklart gjorde det av ren instinkt. Sen att jorden var kvar RUNT hennes mun och att det var kul att ta en bild, det är en HELT annan sak. Och det gör mig INTE till en dålig mamma. För jag vet att jag är den bästa mamman Belle kan ha. Du kanske ska sluta dra egna slutsatser och göra något vettigt i stället för att sprida din tråkiga och antagande attityd här. 🙂 Kram

  2. Antonia

   Hanna! Fyfan vilken idiotisk kommentar. Blir så jävla arg på dumma personer som dig. Helt seriöst lite jord runt hennes mun är väl inte hela världen? och ta en bild för ett roligt minne är väl inte heller så jävla farligt. Tycker inte Belle ser så missnöjd ut. Du är väl en mindre bra mamma/person som sitter och klankar ner på andra. Usch och fy för sånna som dig.

 2. Cassandra

  Kan visa dig runt nästa gång, bor nämligen i Norrtälje och har en son som är ca 1,5månad yngre än Belle 😊

Annons