Vi har glömt att göra pass! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Vi har glömt att göra pass!

För 2 dagar sedan började vi här hemma prata om Frankrike-resan som bara är 14 dagar bort. Vi diskuterade vad som ska packas med, hur mycket mat till Belle osv. Och mitt i det hela så kom jag på. Vi har inte gjort något pass till Belle. Fan, det skulle vi ju gjort i början av Linus semester men det har vi båda heeelt glömt bort. Jag går in direkt på polisens hemsida för tidsbokning av just pass. Nästa lediga tid (i Stockholmsområdet): 16 juli 2018. Vi åker alltså den 18e. Paniken som uppstår. VAD gör vi nu?! Hur löser det här sig? Kollar drop in och vart det finns, men det är fööör långt bort. Kollar Motala, Uppsala, allt som finns men det finns liksom inga lediga tider. I värsta fall får man göra ett provisoriskt pass. Men sjukt trist att lägga nästan 1000kr på det.,..
Ringer till 11414 men de säger direkt när det gäller tidsbokning av pass att det endast görs via webben men det man kunde göra är att uppdatera sidan med jämna mellanrum för att kanske få en tid som passar. Aldrig i livet tänkte jag… 30 minuter senare går vi in och uppdaterar igen och VIPS så var där en tid den 2 juli 2018, kanon, MEN… Det är i Norrtälje… Det tar över 1h att åka dit. Men vad gör man inte? Vi har ju liksom inget val, haha!

Så med ett gott humör om att det löste sig och en dagstrip till Norrtälje (ska tydligen vara fint där?), packar vi snart in oss i bilen för en liten roadtrip! Pjuuh!

Hur go’ är inte den här lilla busan? Igår när vi gick hem från Ellie så var det lite kyligt så vi bäddade in henne i mysfiltar, en tunn mössa och SOM hon trivdes. Somnade 2 minuter efter att bilderna togs! Gulle

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor Jintoft

  Hej! Min bebis har haft samma nappar som Belle innan 0-6 månaders Esska dom små men nu när hon är 6mån o över behöver dom byta tydligen. Vad har du för napp där i vagnen till Belle nu?

  1. andreanorrman
   andreanorrman

   Hej!
   Vi har försökt med +6 mån också men hon får kväljningar och spottar ut den. Så vi tänker att vi får försöka tills hon har den och annars får det liksom va! I vagnen har hon den minsta storleken! Är det från 0-6?

 2. Josefine

  Alltid lika kul att läsa din blogg! Särskilt när man själv också har en liten här hemma 😊
  En fråga bara, vi tänkte resa till Cypern i september då vår lilla är 6 månader, men sen kom vi att tänka på mässlingen. De har ju inte fått vaccin ännu. Hur tänker ni kring de? Vet att många reser ändå men blir ändå lite nojig!! Så svårt! ☀️

 3. Josefine

  Hej Andrea! Alltid lika kul att läsa din blogg 🤗 en fråga till dig, vi funderar på att åka till Cypern i september. Då är vår tjej 6 månader men ja funderar på de här med mässlingen?! De har ju inget vaccin ännu mot det, hur tänker ni kring det när ni ska ut å resa? 😊

 4. Sofie

  Är född i norrtälje jag bor dock i stan nu men min pappa bor kvar där! Sjukt fint faktiskt, tur de löste sig. Ni är så fina

Annons