5 saker du inte visste om mig – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

5 saker du inte visste om mig

 • Jag borstar tänderna med ljummet vatten. 
  Jag fattar inte grejen med att skölja ur munnen med iskallt vatten och få ilningar. Eller okej alla kanske inte får ilningar, men det är ju oskönt att skölja munnen med kallt vatten när det ändå finns ljummet. Eller?
 • Jag nyser alltid minst 2-3 ggr. 
  Alltid gjort och kommer nog alltid att göra. ÄLSKAR att nysa. Det är inte heller helt ovanligt att jag nyser upp till 4-6 gånger. Linus blir lika irriterad varje gång, haha! Han påstår att det inte är på riktigt. Dels för att jag nyser ganska högt och många gånger. Lika kul varje gång!
 • Jag AVSKYR att vara smutsig om händerna. 
  Ända sedan jag var liten så har jag alltid hatat att vara smutsig/kletig om händerna. Jag får panik verkligen och vill springa och tvätta händerna asap. Det värsta jag kan tänka mig är att ha skalat apelsin och så rinner lite av saften på händerna och stelnar och blir då helt kladdigt. Eller typ glass. Blir också sjukt klibbigt!
 • Jag är missbrukare av sköjlmedel.
  Den fräschaste doften som finns i hela världen är nytvättade kläder enligt mig. Äääälskar att gå förbi tvättstugor där det luktar sköljmedel. Under min graviditet så gick det lite för långt och jag hade sjuka doftcravings på just sköljmedel. Specifikt det blå från Softlan. Nu för tiden så använder jag alldeles för mycket när jag tvättar och har en spray-flaska med vatten utblandat med sköljmedel som jag sprayar mina nytvättade kläder i, eller sprutar lite hemma i lägenheten för att det ska lukta gott, haha! Är jag ensam om detta??
 • Jag avskyr doften av nycklar.
  Finns ingen doft som är så vidrig som gamla nycklar. Ni vet lite järn? Fy… Har problem varje gång jag ska låsa eller låsa upp hemma för att jag inte vill ta i nycklarna.

  Dagens kontor, idag igen.
  Fick en liten stund själv medan Linus och Belle var iväg mitt på dagen. Vet ni vad jag gjorde? Ingenting. Kollade instagram, kollade lite internetshopping, bara inte ett skit. För första gången på evigheter. Så sjukt skönt. Men blev minst lika glad när de kom hem igen!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Alltså jag skojar inte nu. Jag är EXAKT som du på alla punkter haha!! Hur jävla sjukt?? Gud jag blev nästan lite rädd 😂 har också en bebis för övrigt men hon är några månader yngre än Belle 😊

Annons