Ful, tjock och inte mig lik? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Ful, tjock och inte mig lik?

Jag blir så jävla förbannad på den här (ursäkta språket) JÄVLA IDIOTEN.

Jag blir så jävla förbannad för att sådana som du, “Frida”, finns på internet. Inte för att jag tar åt mig, för jag skiter blanka fan i dig. Men för att det faktiskt finns dom som tar åt sig. Du är så jävla feg som sitter där bakom din skärm och sprider en jävla massa skit.

Och SJÄLVKLART ser jag annorlunda ut. Jag har skapat, burit, fött & gött ett barn i ca 1 år sammanlagt. Jag tror att det är extremt få som går ur en graviditet och ser ut exakt som innan och det är INGENTING konstigt eller fult med det. Så jävla osmart och idiotiskt att se det som något negativt. Jag har fått mycket mer former från graviditeten. Vissa som jag gillar mer än andra men det har ingen annan med att göra än just jag. Det är min kropp och ingen annan än jag har godkänt att kommentera eller trycka ner den. Precis som med alla andra människor i värden.

Och att jag inte är mig lik som för ett år sedan, det är bara ett skämt. Mitt “fejs” har återgått till hur det såg ut innan. Däremot så såg jag ganska annorlunda ut mina sista veckor som gravid. Mitt ansikte var sjukt svullet och jag kände knappt igen mig själv på bilder. Men nu har det lagt sig. MEN sen jag blev mamma så har jag inte samma tid som innan. Jag har varken ork eller lust eller tid att stå varje dag och sminka mig i 30 minuter. Jag trycker inte ner min mamma-mage i ett par svintighta jeans varje dag för att jag får ont och tycker att det är sjukt obekvämt att gå med svintighta jeans. Jag har inte tid att stå framför spegeln och fixa håret i 20 minuter varje dag. Jag har inte tid att stå och ta selfies i “det bästa ljuset” för att få till “den perfekta instagrambilden”. För guess what? JAG HAR ANNAT ATT GÖRA. Jag har Belle. Och jag hade aldrig någonsin önskat att det såg ut på något annat sätt än just så som det ser ut idag. Så fuck you Frida. Ta dina åsikter och kör upp dom någonstans där solen inte lyser. Sluta sprid din dynga.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Alltså VA? Jag tänkte precis TVÄRTOM! Att heövete vad snygg du blivit efter du blivit mamma!! Alltså idioter det finns! Du är vrålsnygga

 2. Frida

  Usch! Jag skäms över att vi delar samma namn. Vilken hemsk människa. Du är fin precis som du är. Varken tjock eller ful.💜

 3. Frida

  Usch! Jag skäms över att vi delar samma namn. Vilken hemsk människa. Du är fin precis som du är. Varken tjock eller ful.

 4. Malin

  Fy vilken hemsk människa o extremt feg! Ursh! Jag tycker att du bara lyser som aldrig förr o man ser så tydligt kärleken du har till din fina dotter i dina bilder. Så ärligt är allt rakt igenom o du är sjukt vacker! Så fräsch!!! Klart man är tröttare vissa dagar som mamma, jag har två små tjejer själv. Men de är så värt de o finns ingen annan människa som hae rätten till att bedöma. Helt sjukt, hatar när folk går på en persons utseende bara sådär. Fy! Du är iaf helt fantastisk o en stor inspiration för mig❤️

 5. Sara

  Jag blir mörkrädd när det är den här världen våra barn ska växa upp i. Glad över att du säger ifrån, vi måste visa att detta inte är okej!

 6. Jennie

  Tycker vi struntar i den där Frida nu som uppenbarligen är väldigt, väldigt missnöjd med sitt eget liv.

  Jag tycker du strålar och är vackrare än någonsin <3

 7. Fanny

  Du är sjukt fin Andrea, hoppas inte att detta får dig att tänka något annat. Det är läskigt att vissa tycker sig ha rätten att uttrycka sig hur som helst… Den där kommentaren kan ju göra riktigt ont. Hoppas att denna tjej (eller vem det nu än är som skrivit kommentaren) får sig en tankeställare efter ditt inlägg. Denna personen måste ha väldigt dåligt självförtroende, och troligtvis en dos avundsjuka på dig och din fina familj. Här kommer hur som helst lite kärlek från en tjej som gladeligen kikar in på din blogg och Instagram oberoende av hur du ser ut. Du är superfin oavsett. Trevlig helg!

 8. Chandi

  Tycker inte alls du har förändrats! Om något har du visat dig vara bättre människa som tagit till dig en massa ansvar, fått ett annat perspektiv på livet och faktiskt gör skillnad i ditt yrke. Personer som den här Frida följer dessvärre med i sådana yrken och inte alla kan hantera det så bra som du gör. Man undrar ju egentligen vad den här tjejen lyckas arbeta med? Förutom att vara så sjukt osäker på sig själv…

 9. Emmy

  Din kropp är så vacker. Jag tycker man är mer vacker efter man fött barn. Det ska synas på kroppen att man gjort ett mästerverk. Din kropp är fantastisk och mega vacker. Andra är bara avundsjuka.

 10. Johanna

  Hmm okej, ett småglin som antagligen inte vet något om graviditet och definitivt inte varit gravid själv. Stackars tjej så oklok man kan vara. Luktar även lite avundsjuka. Hursomhaver så är du minst lika snygg och vacker som du alltid varit Andrea och det faktum att du dessutom burit och fött din fina dotter gör dig ännu vackrare. You rock it girl!!!

 11. Paulina

  Men herregud… Jag håller med dig, idiot verkligen!! Blir ändå glad av att läsa att du inte tar åt dig, för det ska du inte göra för fem öre. Du är så otroligt vacker och jag lägger märke till små detaljer som hur välformade bryn du har haha, verkligen jättefina! Tycker absolut inte du har förändrats mot det sämre!! Usch vad upprörd man blir ändå av att det finns såna människor som kommenterar sånhär rent ut sagt skit…

 12. Madeleine

  Alltså man vill ju bara hitta dessa personer som skriver såhär i verkligheten o fråga dom HUR FAN DE KAN FÅ FÖR SIG ATT SÄGA SÅNA JÄVLA SAKER TILL NÅGON!!!! En fet smäll skulle de ha! Fyfan jag vill bara spy, man kan undra hur de har blivit uppfostrade.
  För övrigt vill jag säga att du är så vacker!! Bara ännu vackrare sen du blev mamma!

Annons