Det bästa med att vara gravid! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Det bästa med att vara gravid!

Hej bästa bästa bästa ni. Hoppas att ni har en bättre dag än vad jag har! Jag vaknade supertidigt idag av rygg/magont och kände direkt att det var mensen. Mycket riktigt. Tog ipren för att jag idag varit iväg på lite saker som jag inte kunnat eller velat ställa in, men när vi kom hem igen så hade iprenen gått ut och värken kom tillbaka. Jag har massor jobb att göra som jag skjutit upp för att vi har varit iväg på så mycket grejer så jag kan liksom inte skita i det utan jag har fått göra det bästa av situationen. Jobbar ifrån sängen. Det va jättelänge sedan. Dels för att jag har Belle och inte har tid och sitta och pilla med datorn och dels för att jag (när jag väl har tid), sitter vid skrivbordet.

Så idag har ni mig här!

Jag har kommit på att det bästa med att vara gravid (förutom att man får en unge så klart) är garanterat att men inte har mens. Alltså det var SÅ SKÖNT att slippa den där brutala värken som jag annars får. Slippa springa på toa heeela tiden för att byta. Kanon!

Efter min graviditet så blir jag otroligt svullen när jag har mens. Jag får fortfarande lika ont men ser ut som när jag var gravid i vecka 23 typ! Någon mer som upplevt det?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  Ja.. det tog tid innan det blev lugnare vid mens efter graviditeten. Jag behövde främst få tid att jobba ihop magmusklerna innan jag slutade svullna upp vid mens (förutom allt annat som ska på plats efter grav såklart) men efter ett par år känns det som innan faktiskt, tjoho! Det reder sig , ingen stress ❤

 2. Shpresa

  Haha, instämmer helt! Min dotter föddes två veckor efter din, och när jag får min mens så svullnar magen upp enormt mycket. Jag gjorde ett graviditetstest sist jag hade mens, man kan ju blöda trots att man är gravid så jag trodde jag var det 😀 Men icke, och skönt det!

 3. E

  Haha fick min mens idag och har två barn, senaste tillskottet är 4 månader. Kan instämma att jag ser fan också helt plötsligt ut att va i vecka 23 😂

 4. Em

  Haha det är det verkligen, kan skriva under på den. 🙋🏼‍♀️ En av mina första tankar när jag plussat var ”yes, nu slipper jag mens 8 mån till!” just för att värken är såååå jobbig. 🙈 Det är ju en rätt skön bonus utöver det fantastiska som en graviditet innebär. 🤗
  Hoppas du mår bättre snart! Min personliga favorit är värmekudden man kan köra i mikron. Funkar lika bra på magen som på axlarna 😉

Annons