Succé! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Succé!

Jag är fasiken grym på att skruva ikea-möbler. Jag har i andra situationer väldigt dåligt tålamod men när det kommer till att skruva ikea-möbler så händer det någonting, helt plötsligt har jag värdens längsta stubin. Vad är det om? Linus är tvärt om. Han har otroligt bra tålamod när det kommer till andra saker men när vi ska skruva ihop saker så brusar han lätt upp. Konstigt det där…

Igår så var vi i alla fall iväg för att köpa ny säng till Belle. Så nu har hon en ordentlig sådan som hon inte kan klättra ur.
Jag ä l s k a r den!

Synd bara att vi inte har större sovrum så att den syns mer, men det blir till nästa lägenhet/radhus! Den är i alla fall från IKEA och heter “Gonatt”. Och den blev succé! Belle har sovit hela natten ned endast 1 matning vid 03.30. Så kanske börjar hon sova hela nätter när vi börjar ge henne välling? Vi har försökt att ge välling men hon tycker nog inte om smaken så mycket. Hon spottar ut direkt. Så gissar att vi får ta det succesivt. När vi för några dagar sedan blandade 20 välling och 80 ersättning så gick det ner. LÄNGTAR tills hon sover hela nätter, men hoppas att det inte är allt för långt bort nu.

 

Helt perfekt för vår lilla loppa att klättra i på morgonen när hon vaknar!

Så här står den nu, in mot väggen där den tidigare sängen stod.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Så fint det blev! Tänkte bara tipsa om kanel 🙂 när min envisa pojk inte ville ta välling (eller gröt) smaksatte vi med kanel och sen var han såld. Värt att prova kanske? Om hon fastnar för det är det bra att köpa äkta kanel (ceylonkanel) då den vanliga santa maria-typen inte är särskilt hälsosam. Lycka till!

 2. Felicia

  Hej! Har bara en fråga: säger du till Belle om hon gör något man inte ”får”? Tex om hon nyps eller drar hårt i ens hår etc. INGET drygt menat utan är vara nyfiken på barnuppfostran hos olika föräldrar

 3. M

  Vi körde ”dream feading” vid 23 tiden, alltså en flaska i sömnen innan man själv går och lägger sig 🙂 nu kör vi på Sempers havrevälling (fullkorn totalratades) så rekommenderar den 🙂

 4. Frida

  Hon är så söt Belle!! Har en liten kille som är född i februari som också vaknar på natten mer än Belle dock, vi har även samma säng som ni hade innan som han snart är för stor för så måste bli en spjälsäng. Men jag vill ju inte behöva stå upp på natten och ge han mat, hur tänker du ge Belle mat på natten i den nya sängen?😊

 5. frida

  Hon är så söt! Min lilla bebis är i samma ålder men kan inte stå upp sig själv eller krypa … Vi ger gröt innan hon lägger sig, men hon vaknar fortfarande två gånger och är hungrig på natten. Ska försöka ge välling kl 11-12 och se om det holder hela natten:)

Annons