Tips för att underlätta din vardag – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Tips för att underlätta din vardag

I annonssamarbete med e-Boks. 

Nu ska jag ge ert ett fantastiskt tips som jag VET underlättar i min vardag. Massor. Det här inlägget är ju i samarbete med e-Boks som är den ledande digitaliseringspartnern i Norden. Det handlar alltså om att bli mer digital! e-Boks funkar alltså så att du når dina viktiga dokument var du än befinner dig (går att få tag på både via app och webb). Och med dokument så menar jag exempelvis kontoutdrag, fakturor, skattedeklarationer, kreditrapporter, lönespecifikationer, pass, körkort med flera. Det är ju för det första hur bra som helst? Plus att du minskar användning av papper och gör faktiskt en god gärning för miljön.

Det som gör att e-Boks skiljer sig från andra digitala brevlådor är att du måste godkänna avsändarens mail innan du får det. Vilket betyder att du slipper få sådana mail som du aldrig öppnar och som läggs på hög oöppnade i din inkorg. Jag tycker att det här är superbra verkligen och just när jag vill ha allt mitt viktiga samlat på en plats så är det helt perfekt att den här funktionen finns så jag slipper de där onödiga och oviktiga mailen.

En annan sak med e-Boks som jag vill lyfta är att dina kvitton alltid är säkra och på samma plats. Anmäl till Storebox under filken “kvitton” i mobilappen så får du automatiskt kvitton från deltagande butiker i din e-Boks efter att du betalat med kreditkort.

Appen är helt gratis och finns att hämta hem HÄR och funkar för Apple, Android och Windows-telefoner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons