Är vi helt bakom flötet? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Är vi helt bakom flötet?

Det här med dryga kommentarer gör mig galen. Jag får nästan inga elaka kommentarer. Men när jag delar med mig av bilder på Belle eller berättar om vår vardag – DÅ helt plötsligt blir folk engagerade och då är det väldigt vanligt att det ramlar in någon dryg kommentar här och där. Till exempel inlägget om att Belle ramlade ner från sängen, då får jag flera dryga kommentarer och meddelanden privat om att “sover inte barn i sina egna sängar hu för tiden?” Och alla de som vet att vi har en spjälsäng säger att vi är helt knäppa som inte sänker sängen.

1. Tror ni att jag/vi är helt bakom flötet?

2. Dryga människor och kommentarer i mina kanaler går fetbort!

Nu ska jag förklara för alla oroliga hur det ligger till. Jo. Belle en egen säng. En bedsidecrib. Det är alltså en spjälsäng som sitter ihop med våran säng (i samma höjd). Så ena sidan är nerdragen så vi lätt kan mata henne osv på natten. Vår bedsidecrib har inte fuktionen så att man kan sänka madrassen. Hade det gått så hade vi självklart gjort det. När jag lade upp bilden på Belle som stod upp i sängen:

Så var det första gången hon gjorde det. Och precis som jag säger så är det precis livsfarligt eftersom hon kan välta över. Som väldigt många av mina följare kände sig tvingade att tala om för mig. Även fast jag hade skrivit det på bilden.

Vi har nu tagit som åtgärd att ge sängen till en familjemedlem som fick bebis för några dagar sedan för att själva kunna köpa en vanlig spjälsäng till Belle som går att sänka. Så det är det första vi kommer att göra imorgon när vi kommer hem.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Åååh vad härligt med människor som så gärna vill dela med sig av sin visdom till oss korkade nyblivna morsor som tydligen blivit dummare än vad mammorna var för 25 år sedan. Vill förtydliga att jag är ironisk om nu någon inte skulle förstå det… Vår dotter knäckte koden idag, prio imorgon blir alltså att sänka sängen, det går verkligen från en dag till en annan 😊 Och vad fin er nya säng är! Vi har ärvt en och är tacksamma för det, men det hade varit så fint med en matchande säng egentligen 😊

 2. Anna

  Folk som känner sig tvungna att ”läxa upp” andra personer bör ta sig en titt i spegeln-
  det är nog en liten finne som skaver någonstans.

  Du verkar vara en fantastisk mamma på alla sätt och vis ❣️

 3. Josefine

  Blir så arg på folk! Skillnad om du frågade om råd men du berättar ju bara vad som hänt/vad som skulle kunna hända och är medveten om riskerna osv. 😣

 4. Frida

  Varför ska folk lägga dig i?! Har en dotter som är en vecks yngre än Belle och jag möter samma dilemma.. Sist fick jag höra hur elak jag var mot min dotter av en tant på cafe 🙄 ska tilläggas att min dotter var jätte glad och satt och log mot alla.
  Det jag ville peppa om var att ni är de bästa föräldrarna för er söts Belle och ni gör de som är bäst i er familj 💖

 5. Anna Brännerud

  Är det något jag har märkt som snart själv blir mamma är hur alla andra mammor gör precis ALLT så mycket bättre och deras sätt är alltid det som är bäst. De är aldrig sena med att påpeka det heller. Det är som om sunt förnuft, ödmjukhet och respekt för andra flög ut genom fönstret i samband med självförtroendet man får i moderskapet typ? Helt sjukt, om du frågar mig. Jag ser verkligen INGET konstigt i dina inlägg någonstans, ni verkar supermysiga och jordnära i eran söta familj och jag bara hoppas du inte tar åt dig för mycket åt folk och kommentarer som tror sig veta bäst 🙄💕
  Tyvärr verkar det som att mammor kommer fortsätta med detta för all framtid så antar att man helt enkelt bara får ignorera och sålla bort sådant folk🤷🏼‍♀️ You do you, jag ÄLSKAR att följa dig på blogg och insta 😍🌺

Annons