Hej från sjukstugan – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Hej från sjukstugan

Wow vad det är härligt att vara på landet. Att lämna stressen hemma ovh bara få andas ett tag. Det första vi gjorde när vi kom fram till Motala var att jag packade ner Belle i vagnen och gick en promenad till vattnet medan Linus tog igen lite sömn.

Ruggigt helt uppfriskande väder, blåsten tar tag i babyhåret, smultronen växer fritt vid vägkanten, blommorna vajar i regnet och bara helt perfekt. Laddade mina batterier. Belle fick dessutom smaka sina första smultron. Supermysigt!

Igår på midsommarfirandet på kvällen så längtade jag efter min Belle. Ville verkligen hem till henne, så jag och min faster ringde efter min farfar som kom och hämtade oss.

Väl till sängs med Belle i min famn så märke jag direkt att det inte var som det brukar. Hon var väldigt pipplig. Förstår ni vad jag menar då? Snällt gnällig men trött på något sätt. Och jättesnorig. Så inatt har Belle sovit med 15-20 minuters intervaller, sen bökat, stökat & pipit, emellan. Stackars unge och stackars mamma. Får man säga så? Haha! Idag vill hon bara va i mammas famn och kramas. Och det är precis det vi ska göra!

Hoppas ni har en fin midsommarhelg! Vad tror ni det blir i matchen ikväll?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Du har blivit så sjuuuuuuukt mycket fulare sen du blev morsa. Kan inte sätta fingret på varför, inte bara att du blivit tjock i kroppen utan du ser typ annorlunda ut i fejset med. Såg gamla bilder på dig för ett år sedan, kände knappt igen dig!! Tycker du själv att du ser annorlunda ut när du kollar på äldre bilder?

  1. Linnea

   Herregud, det här kan vara en av de dummaste kommentarerna jag någonsin har läst någonstans. HUR FAN kan du ta dig rätten till att kommentera något såhär elakt på någons sida? HUR FAN kan du säga till någon att den har blivit ful och tjock?
   Jag hoppas att du lever ensam någonstans och att du aldrig får några egna barn för det förtjänar du fan inte. Vidriga puckade människa. ANDREA, du är magiskt fin och verkar va en fantastisk mamma. Bry dig inte om idioter som personen ovan som förmodligen bara är avundsjuk på dig och ditt liv.

  2. Linnd

   Herregud, det här kan vara en av de dummaste kommentarerna jag någonsin har läst någonstans. HUR FAN kan du ta dig rätten till att kommentera något såhär elakt på någons sida? HUR FAN kan du säga till någon att den har blivit ful och tjock?
   Jag hoppas att du lever ensam någonstans och att du aldrig får några egna barn för det förtjänar du fan inte. Vidriga puckade människa. ANDREA, du är magiskt fin och verkar va en fantastisk mamma. Bry dig inte om idioter som personen ovan som förmodligen bara är avundsjuk på dig och ditt liv.

Annons