Ny dator – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Ny dator

Jag har den senaste tiden mest tyckt att det har varit jobbigt att sätta sig vid datorn för att jobba. Jag har liksom tyckt att det har varit jobbigare (fysiskt) än vad det har varit roligt (psykiskt). Och så ska det inte vara. Så har jag i alla fall känt för att jag har behövt gå mellan olika program och flikar vilket kanske låter supertöntigt. Men när ens jobb är att sitta vid datorn för att redigera bilder, svara på mail, ta fram samarbeten, skriva inlägg, sköta bokföring, blogga osv. Tar det så väldigt mycket energi på mig på fel sätt. Jag har suttit med Linus laptop i soffan när jag har bloggat. Inte heller är det bra för ryggen! Får verkligen låsningar och värk när jag sitter som en säck potatis och sköter allt jobb. Men nu ni. Nu har jag införskaffat mig en ordentlig kontorsplats som jag jobbar från här hemma.

Det enda som egentligen saknas är en ordentlig kontorsstol så att jag kommer upp lite. För just nu sitter jag på en av våra matstolar som i och för sig är väldigt sköna men jag sitter som sagt lite för långt ner. Jag älskar älskar älskar min nya dator. Det är en iMac, det var självklart för mig från första början när jag bestämde att jag skulle ha en ny. De säger ju att “once you go mac you never go back”, och så har det varit för mig. Jag älskar Apples produkter så kommer nog aldrig få för mig att byta till någonting annat! Tycker allt annat känns så “kladdigt” om ni förstår?

Nå, nu behöver jag er hjälp! Vart hittar jag en bra/bekväm skrivbordsstol? Hit me!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons