Dopet – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Dopet

Jag vill börja med att tacka alla våra nära och kära. Tack för att ni tog er tiden till att dela den här dagen med oss. Tack för att många av er har åkt flertal timmar i bil för att ta del av dagen, det betyder så väldigt mycket för oss och för Belle när hon är tillräckligt stor för att kunna förstå. Ni är guld värda.

Ja alltså WOW vilken dag vi hade. Den började redan vid 07.00 när jag gick upp och duschade, vi befann oss sedan klockan 09 hemma hos pappa för pynt och fix. Där skulle nämligen fikat hålla till senare. Jag tänkte då att vi kommer ha alldeles för mycket tid över, men icke! Tiden gick åt och rätt som det var så satt vi i bilen på väg till kyrkan.

Tårtor och go’saker från dintarta.se. Jag har själv dekorerat med rosor från dom samt färska blommor också. Hur fint blev det inte? Kronan är också från dintarta.se.

Väl i kyrkan så fick Belle mat av gudmor precis innan vi skulle gå in.

Lillebror och Lisafisa!

Så himla fin kyrka!

Sen var vi helt plötsligt igång. Det var så fruktansvärt varmt, så vi fick passa runt Belle mellan oss.

Bästa Lisa började med att sjunga “I was made for loving you” med Tori Kelly. MAGISKT.

Ceremonin fortsatte och morbror Vincent fick torka huvudet efter vattnet.

Sen välkomnade vi vår Belle tillsammans.

Sen höll prästen på att avsluta dopet redan innan min morbror sjungit vilket var helt fel. Han skulle också sjunga och det gick vi igenom innan men det hade hon helt glömt. Hon avslutade dopet och jag fick stoppa henne för att säga att vi faktiskt hade en till sång som skulle framföras. Hon hade alltså glömt eller inte brytt sig tillräckligt för att hålla koll på det. Men det gick i alla fall bra. Han framförde den och alltså, han är ju bäst. Han sjöng “Brother” med Matt Corby.

Sen blev det fotosession utanför kyrkan. Och till alla som frågat om dopklänningen (Vart den finns att köpa, om vi säljer den osv). Det är en generationsklänning som de flesta i vår släkt har döpts i. Så nej, den är inte till salu och det blir nog väldigt svårt att hitta en likadan… Men visst är den magisk? Jag döptes också i den när jag var bebis. Jag tycker att den är så sjukt vacker!

Min lilla familj. Tänk va, att det skulle bli vi. Så självklart idag!

Och det jag har på mig är en kjol som är mammas, hemmasnickrad och en topp som är från Gina Tricot.

Gudmor, Linus, Belle, jag och gudfar!

Här står alltså 4 generationer, vi är en 5e också, men den sista var lite för trött för att följa med upp till Stockholm. Men vi är alltså: Belle, Jag, Mamma, mormor, gammelmormor. Så häftigt! Vi ska åka hem till Belles gammelgammel mormor och ta en 5-generations-bild om några veckor. Lilltjejen är min kusin, fina Siri!  På mitt dop var vi också 5 generationer!

Fina Vanessa!

Morbror Vincent.

Mormor och Bellebus

Och alltså hon var sååå duktig. Så himla glad genom hela dopet och även efter. Duktig tjeja!

Mys med gudmor!

Älskar den här bilden på oss!

Mys med Lisafisa!

Elliot (min extrabror), Belle, jag och pappa.

Hur fin är den här bilden på pappa och Belle? Älskar den och dom!

Gladis!

Fina Sabina, Belle och jag.

Pappsen vad på gott humör!

Väl hemma till fikat så var bordet dukat och klart. Allt pynt kommer ifrån myperfectday.se. Vet inte om ni minns min babyshower? Men där var de också med och pyntade, precis som dopet!

Farmors hembakade bullar, mums!!

 

 

Svalkande iste, för herregud vilket väder vi hade. Strålande sol och 26 grader!

Den här busungen var på plats och flörtade med alla!

Tårtorna var heeeelt magiskt goda!

Vi hade även beställt en gästbok från myperfectday som det skrevs flitigt i!

 ‘

Jag vad go och gla’ kexchokla’!

Mannen min också!

Dagens stjärna avslutade dagen med en dusch hos pappa innan vi åkte hem. Hon ääääälskar ju att bada så en perfekt dag med ett perfekt avslut!

(Jag vet inte varför bilderna blir i så dålig kvalitét tyvärr… När jag kollar på dom så ser dom perfekta ut… 🙁 )

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Vad drömmigt 😍 jag blir dock chockad över att inte lisa blev gudmor, jag var helt inställd på det 😅 hur reagerade prästen när du sa att det faktiskt var en låt kvar? 😯

 2. Thérèse

  Prästen gjorde också fel på min dotters dop. Min syster skulle läsa en text, vilket vi kommit överens om på ett möte inför dopet. Den texten läste prästen själv till allas vår förvåning. Jag måste medge att jag blev lite ledsen och besviken. Det kändes lite nonchalant, även om det säkert var ett uppriktigt misstag.

 3. Ebba

  Vilket fint dop ni hade, det verkligen lyser om er alla 😍 och fikat😍😍 sen att prästen gjorde fel, det är sånt som händer. Prästen är också människa som gör fel. Kram på er

 4. Ebba

  Wow vilket vackert dop! Och fikar efter😍🙏🏽 Sen tror jag inte att prästen gjorde fel med flit, hon är också mänsklig vilket är viktigt att komma ihåg. Kram till er alla

 5. Mia

  Wow så fint dop! Kan du inte berätta hur det gick till när ni valde gudföräldrar och vilka de är :)? Det var def svåraste tyckte vi när barnen kom … Har följt dig sedan graviditeten och inte sett någon av dem så blev nyfiken 😉

 6. Mi

  Wow så fint dop! Kan du inte berätta hur det gick till när ni valde gudföräldrar och vilka de är :)? Det var def svåraste tyckte vi när barnen kom … Har följt dig sedan graviditeten och inte sett någon av dem så blev nyfiken 😉

 7. Anna

  Ååh vilken fin dag det ser ut som ni hade! Du har säkert skrivit om detta, men vilka är gudmor och gudfar? 🙂 Mvh en som följer din Instagram flitigare än bloggen 😉

Annons