Dop-låtar – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Dop-låtar

Hur svårt är det inte att välja doplåt? Jag har suttit i timmar och bara letat och velat tills vi äntligen hittade den perfekta låten. Jag har ju turen att ha två fruktansvärda talanger nära mig som sjunger som gudar. Min bästa vän Lisa, det kanske ni vet sedan innan. Hon går under artistnamnet Lysa. Jag ville att hon skulle sjunga dels för att hon betyder så jävlans mycket för alla oss. Hela min familj egentligen. Och för att jag vet hur mycket Belle betyder för henne, för att hon alltid alltid alltid finns där. Ibland kommer hon hem till oss och bara ställer sig och diskar när vi inte hunnit det. Eller tar hand om Belle en stund. Ja, ni fattar. Och självklart för att hon är en stjärna på att sjunga. Den andra personen som ska sjunga är min morbror Per som sjunger i bandet Sleeping Haze. Det har varit klart sedan länge i mitt huvud att han ska sjunga. Dels för att han gör det bäst och för att han betyder så mycket för mig. Han är bara 3 år äldre än mig, så vi har liksom växt upp tillsammans. Så tacksam för att de ställer upp och vill sjunga. Men då undrar ju ni vad de ska sjunga.

Lisa ska sjunga “I was made for loving you” med Tori Kelly. Heeelt fantastiskt vacker. Jag började lyssna på den någon månad innan Belle föddes och sen ännu mer efter att hon föddes och blev helt fast. Älskar den så mycket och blir helt gråtig när jag hör den. Vet att jag under min babyblues satte på den när jag hade Belle i selen och dansade med henne och började gråta för att jag kände den där eviga kärleken som alla pratar om.
Min morbror ska sjunga “Brother” med Matt Corby. Också magisk. Jag kommer att grina mig igenom dopet, det förstår ni va? Haha!
Tänk att den här lilla korven redan är över 5 månader och ska döpas på lördag..!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Vilka fina låtar ni valt! Verkligen lyxigt att ha nära personer som kan framföra dom.
    Jag tycker låter Goliat av laleh är så fin, den hade vi på vår sons namngivning.
    Hoppas ni får en jättefin dag!

Annons