Kommer jag bli nöjd med min kropp igen? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Kommer jag bli nöjd med min kropp igen?

Vet ni vad jag gjorde idag? Jag var på mitt första PT-pass. Alltsååå ni förstår inte hur skönt men jobbigt det känns att vara igång. Det känns helt fantastiskt att ha satt igång på riktigt nu. Men jag vet också att det kommer vara så fruktansvärt kämpigt för när det kommer till träning och kost så har jag på senare år blivit så otroligt slö. Självdisciplinen är som bortblåst och jag viker mig jättelätt. Jag har blivit så lat så jag är osäker på om jag faktiskt kommer att klara det? Kommer jag någonsin känna mig nöjd med min kropp igen? Är det bara jag som känner så? Men nej, jag ska ge mig fan på att komma igång nu. Jag får superduperhjälp av Mimmi som kommer lägga upp både träning- och kost-schema till mig som jag ska hålla till punkt och pricka. Mimmi väntar en liten flicka med BF i september och bloggar precis som jag, så vill ni läsa mer om henne och hennes träningsprogram eller kanske hur ni hittar motivationen till träningen så kan ni göra det HÄR.

När vi tog bilen in till parken där vi skulle träna så somnade både Belle och jag och Linus väckte mig precis när vi var framme, så där klev jag ur bilen helt nyvaken, haha. Men alltså jag har lagt mig alldeles för sent de senaste dagarna och ju äldre Belle blir ju mer vaken är hon vilket gör att jag blir så mycket tröttare. Men så fort vi kom igång så kändes det så himla bra och väldigt roligt. Mimmi kollade status på min kropp och styrka. Mina magmuskler är inte helt ihopväxta än så jag behöver ta det lite lugnt med vissa övningar så att det inte förblir ett glapp. När vi var klara så var jag heeelt slut i kroppen, mina ben var helt slutkörda! Så skönt. Är väldigt glad om jag kommer upp ur sängen imorgon!

Och på tal om att inte komma upp ur sängen. För några år sedan så körde jag ett träningspass med mamma och tog i aaaaalldeles för mycket. När vi skulle gå från gymmet sen så vek sig mina ben och jag kunde inte stå upp, haha! På morgonen efter när jag skulle till skolan så kom jag inte upp ur sängen. Alltså då menar jag verkligen att jag kunde inte ta mig upp. Träningsvärken var för brutal så jag sjukanmälde mig från skolan och låg i exakt samma position i sängen hela dagen.

 

Min favoritövning!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.