Dags för dop! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Dags för dop!

Ja, nu är det dags för dop! I måndags var vi på möte med prästen och gick igenom det mesta inför dopet. Det är alltså på lördag som det är dags. Jag är lite pirrig/nervös, haha! Jag tror att det är för att jag är lite smått stressad över att allt ska gå bra och som planerat. Kyrkan som vi har valt är verkligen jättefin! Efter kyrkan så bjuds det på fika hemma hos min far. Han har en stor altan som vi kommer att vara på. Vädret visar än så länge på sol och över 20 grader vilket är perfekt för oss!

Tårtorna som vi beställt kommer från dintarta.se och vi har valt att dekorera själva. Eller jag rättare sagt. Jag ska dekorera dom! Det kommer med lite ätbara rosor som jag ska använda mig utav men sen vill jag köpa lite riktiga blommor också samt färska bär för att dekorera med. Men jag vill ändå ha det lite “spretigt”, förstår ni hur jag menar då?
Jag älskar färgskalan och enkelheten med dessa nedan (bilder från Pinterest). Men vill nog ha lite blommor som liksom klättrar ner på sidan. Tror ni det blir för svårt? Den ena tårtan är en två-vånings-tårta och jag tror att det skulle bli superfint. Det blir även brownies med ett ryck på som vi har valt (på Belle), tror det kommer bli så himla gulligt. Vill sätta igång och pynta nu nu nu!

Antingen idag eller imorgon så är det dags att hämta dopklänningen också. Det är en generationsklänning som vi på min sida har döpts i, i mååånga generationer tillbaka!

Blommor vill jag också ha som dekoration, lite löst på efterrättsbordet. Pioner, rosor, lite blandad kompott och också ganska spretigt med något grönt och lite mindre blommor.
Jag ska försöka förbereda allt så mycket det bara går så jag kan umgås så mycket som möjligt med alla nära och kära medan alla är samlade, för det är inte allt för ofta det händer..!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons