Min morsdag i bilder – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Min morsdag i bilder

Jag vaknade upp bredvid en som vanligt superglad Belle och en nästan lika glad Linus. Vi tog en lång sovmorgon och efter en stund knackade det på dörren och ett stort paket levererades med en stor ballong som sade “Världens bästa mamma”. Så himla himla fint. Det var fantastiska Munchia som stod bakom det fina budet. Hur glad tror ni man blir som mamma då? Bara tanken i sig, och huuuur fantastisk är inte boxen? Det här är det mest fantastiska som jag kan komma att tänka på i presentväg. Alltså detta till någon som fyller år eller som du bara vill göra det lilla extra för ändå. Guld verkligen!

Ja, ni ser ju. Hur fint som helst!

Lisa hade hunnit komma hem till oss och Linus hade hunnit ta sig iväg till jobbet.

Lisa kom med present till mig. Rosor och en ask som innehöll mina favoriters initialer. L för Lisa och B för Belle. Mina bästa tjejer. Ska faktiskt köpa en länk som jag kan ha runt halsen och hänga dom i. Blev så fruktansvärt glad och nästan lite gråtig. Tänk att jag har en bästis som tänker på mig så här mycket. Som engagerar sig för att lilla jag ska bli så här överraskad, glad och gråtig. Älskar dig Lisa, tack.

Och hur fina är inte dessa?

Jag och Lisa ville sola och bada så vi tog oss till mamma, Jill, Vincent och Twix och solade och badade hela dagen.

Världens bästa mamma fick jag hänga med på morsdag, vilken tur jag har va?

Favoriter! Jag var dock inte i och badade MEN ska berätta för er att här om veckan när vi var i Motala så tjänade jag 600kr på att bada. Jag badar nästan ALDRIG i Sverige. Eller inte ens utomlands heller faktiskt. Tycker det är obehagligt att det är så kallt, haha. Pappa sa i alla fall till mig “Andrea, du får 500kr om du badar”,  jag svarade “600”, då sa han okej och då sa även Maria (pappas flickvän som aldrig heller badar) “Då får jag också 600kr om jag badar”, pappa skrattade och sa “Jaa, absolut”. Då satte vi upp håret, gick ut och badade. Kanonkallt och jag gör INTE om det. …Om jag inte får 600kr då förståss 😉

Bellebus var go o gla’ kexchokla’.

Och sen kom jag hem och även så Linus. Med en stor morsdag bukett med blommor samt ett doftljus och gelehjärtan. Min älskling va!

Hur vacker bukett? Wow alltså!! Så himla bortskämd jag kände mig!

SÅ tacksam för denna fina dag. Min första morsdag. Det känns så mäktigt men samtidigt så självklart för mig. Som om jag väntat i hela mitt liv på att få vara just det jag är idag – mamma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons