ACO Minicare – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

ACO Minicare

I samarbete med Aco Minicare

Ni alla vet nog hur fantastiskt jag tycker det är att vara mamma. Det bästa jag vet är när Belle vaknar på morgonen och ler mot mig med det största leendet som går att hitta i världen och nästan skrattar lite. Det går rakt in i hjärtat.
Första gången Belle skrattade högt minns jag så väl. Vi låg och pratade i soffan så där som man gör med sin lilla bebis och så pussade jag henne på kinden och lite ner mot halsen och då märkte jag att hon blev lite fnittrig. Så jag gjorde det igen men lite snabbare, och då kom det. Det fösta skrattet. Jag trodde mammahjärtat skulle gå sönder. Minns ni första gången som er bebis log/skrattade? Hur gick det till?

Så ja, det bästa jag vet är när Belle är glad. Det gör mig så glad, oavsett hur trött jag må vara efter en tuff natt med bajsblöjor överallt. De där leendena och skratten nästan suddar ut tröttheten och irritationen och det är som om det aldrig någonsin hänt, haha!

Och i samarbete med Aco Minicare så har jag och Belle fått testa deras serie. Till att börja med så vill jag lyfta att alla deras produkter är parfymfria vilket är väldigt skonsamt för de små eftersom deras hud är så känslig. Deras nylanserade “Diaper Rash Spray” är den vi använt allra mest. Det är en spray som du sprayar på området där blöjan sitter som håller bebisen fri från irritationer, håller området återfuktat och den är superenkel att applicera. Du behöver inte smörja in den, så du sprayar endast och sen på med blöjan som vanligt. Enkelt, snabbt och effektivt!
Belle har väldigt torr hy och nästan lite eksem på små fläckar, så vi smörjer henne med Minicare kräm. Det är en mjukgörande kräm och den är väldigt väldigt effektiv. För bebis med extra torr hy är denna magisk. Vi har bara behövt använda den några gånger då den snabbt verkat på de ställen där Belle varit extra torr.
Minicare Kräm är en medicinteknisk produkt. Läs bipacksedeln noga innan användning.

På Apotea så har de under vecka 21-23 20% rabatt på alla Mini Care produkter, som jag verkligen rekommenderar varmt. Ni klickar HÄR för att komma direkt till hemsidan. #minicaremama @acosverige

Här är “Diaper Rash Spray” som vi använder varje dag.

Hela deras serie, helt faktastiska produkter som fram för allt är mjuka och snälla mot din bebis hud. Så viktigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons