Villkorslöst och ärligt – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Villkorslöst och ärligt

Jag är så väldigt glad för att jag har min mamma. Utan henne vet jag inte vad jag hade gjort ärligt talat.

Villkorslöst finns hon alltid vid min sida. Genom alla stunder i livet. Precis så som jag tycker att en mamma ska vara. Hon må kanske inte alltid hålla med mig. Kanske tycker att jag gjort fel många gånger. Men ändå har famnen funnits där för mig, alltid. En trygghet starkare än allt annat. En hand att hålla när man är så ledsen att man aldrig tror att det blir bra igen. För något man gjort själv eller för att man blivit sårad som aldrig förr. En mening som “Allt kommer att bli bra”, ett stryk med handen över ryggen, en hand att hålla, är då precis det man behöver, och precis det har du gett mig. Tack mamma för att du visat och fortfarande visar mig hur jag vill vara som mamma. Precis som du. Belle ska aldrig behöva tvivla på att jag finns där, för det ska hon alltid veta och alltid känna, precis som jag gör. Jag kommer att berätta för henne när jag inte håller med eller tycker att hon har gjort fel. Men min famn kommer för alltid att stå öppen, min hand kommer att stryka henne över ryggen, jag kommer tala om att allt kommer att bli bra och hålla henne i handen.

Tack mamma. Alla borde ha någon som dig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Göteborgsmamman

    Fina, fina, fina ni <3 Och vad fint du skriver om din mamma. Jag körde också en "10 saker"-lista om mamma på bloggen men det är ju verkligen bara en bråkdel av hur bra hon är. Älskade mammor!!
    Kram <3

Annons