Min dag i bilder – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Min dag i bilder

Hej fina fina ni! Ikväll är jag lite extra glad för att jag har er. Inte för att det hänt något speciellt utan jag är mest bara tacksam. Kan ni känna så någon gång? Att ni känner er tacksamma för saker runt omkring er? Så känner jag ganska ofta nu för tiden faktiskt.

Det blev djupare än vad det skulle bli haha! Idag har jag haft en fantastisk dag i alla fall!
Jag började dagen med en glad Belle i sängen. 

Sen ringdes jag och Ellie och bestämde att hon och familjen skulle hämta upp mig och Belle runt 10 för att åka ut till en strand ute på Värmdö.

Där hängde vi sen hela dagen. Belle käkade vattenmelon (hon ÄLSKAR vattenmelon),

Massa pussar delades ut från Emilia. Alltså hur gulligt är inte detta? Dör för de där små tjejerna..!

Belle mös med gudmor!

Sen kom jag hem och tänkte att jag bara skulle lägga mig i sängen med Belle och mysa en stund innan Jossan skulle komma hit för kvällshäng. Men då ringde mamma och sa att de var på en karneval i närheten av oss, så vi gick ut och hängde med dom i stället. Suuupermysigt!

Käkade lite, alltså MUMS!

Belle fick mysa ännu mer, denna gången med mormor!

Twix var också med. Alltså hur fin är han?

Jag och Jossan har käkat kräftstjärtspasta, pratat massor, lekt med Belle, ätit jordgubbar, haft det mysigt med andra ord! Hon satte sig precis i en taxi hem och jag duschade precis av mig och ska faktiskt gå och lägga mig nu. Är väldigt väldigt trött. Imorgon är det faktiskt mors-dag. Ni glömmer väl inte era mammor imorgon? Puss och godnatt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.