Stockholms bästa sushi – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Stockholms bästa sushi

Jag är ju en riktig sucker för god sushi. Så idag när jag och Rickard bestämde lunchträff så valde vi direkt sushi och passande nog så bor han i närheten av Hammarby sjöstad. Så jag och Belle tog bussen dit och så tog vi en 20-minuters promenad till Tezukuri Sushi och WOW vad gott det är där! Perfekta lunchstället för dig med barnvagn dessutom. Gott om plats och då var vi ändå där på lunchrushen. Vi satt ute, dock valde vi skugga så det blev lite kallt då det blåste lite. Men annars så får den 10/10 poäng!

Efter lunchen tog vi en promenad tillbaka genom hela sjöstaden och sen åkte vi in och hälsade på Linus på jobbet.

Nu ska vi hem igen. Jag ska fixa mig lite, ska nämligen på ett event ikväll med Vanessa. Ska bli superkul och skönt med en kväll för sig själv. Temat är isch rosé/guld/rosa. Så ska hem och rota i garderoben nu! Efter 9 månaders graviditet minns man knappt vad man hade innan dess, haha! Så wish me luck och ha en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons