Gravid eller magsjuka? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Gravid eller magsjuka?

Ska berätta om den värsta natten i hela mitt liv för er nu. (Känsliga läsare för kräks, skrolla förbi detta inlägg)

Jag var på BVC med Belle vid 12-tiden, vägde 5695g, 60 cm lång. Promenerade hem och städade hela dagen som en tok. Tog sen en promenad till för att handla till middag och plocka upp lillebror på vägen då han och mamma skulle komma och hänga en stund. Tog då den här bilden, en bild på det finaste jag vet. Belle och hennes hand. Jag är så svag för hennes händer, tycker dom är det vackraste som finns.

Efter någon timma när mamma och Vincent (lillebror) varit här så känner jag mig lite illamående. Ser lite svullen ut och säger till både mamma och Linus “tänk om jag är gravid?”. Men nej, det hade varit otroligt i så fall. Jag lagar maten och får knappt i mig något då illamåendet blivit värre, men tänkte att jag säkert bara är hungrig, där av illamåendet. Petar i mig lite rödcurry med kyckling. Sätter mig i soffan för att ta det lite lugnt och säger än en gång att jag faktiskt mår ganska illa. Mamma och lillebror går hem. Nu är klockan kanske strax efter 20. 21.00 tar jag min första vända till toaletten och kräks. Mår genast lite bättre men känner att det snabbt är tillbaka ändå. Blir kvarliggandes på toaletten hela natten. Så fort jag rör mig så blir jag illamående på nytt och behövde toan i närheten. Kräktes säkert 20 gånger, 17 av dessa gånger låg jag bara och krampade eftersom magen var helt tom. Helt jävla fruktansvärt. Det värsta jag varit med om någonsin, på riktigt. Mådde så fruktansvärt dåligt och tyckte så sjukt synd om mig själv. Belle och Linus fick hålla sig till sin del av lägenheten för ville absolut inte riskera att smitta någon av dom. De har som tur är klarat sig (än så länge), hoppas det håller i sig. För om Belle ska må så där dåligt så kommer jag att gråta floder. Det går inte ens att jämföra med förlossningen, det här var 10 gånger värre verkligen. Sista kräkningen kom runt 04 natten måndag till tisdag, och i dag är det onsdag så jag tror ändå att jag är lugn nu och inte jättesmittsam heller. Har skrubbat hela mig, borstat tänderna flera gånger, skrapat tungan, tvättat håret, you name it. Även gjort rent hela badrummet och tvättat allt i 60 grader. HOPPAS att de får klara sig. För det här önskar jag inte ens min värsta fiende.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Det låter ju lite som matförgiftning. Kan det ha varit räksalladen? Tyvärr kan ju räkor vara lite känsliga, speciellt när det börjar bli varmt, och risken för bakterier är rätt stor. :/ Men vad det än var – usch, vad jobbigt! Hoppas du fortsätter på bättringsvägen. Kram

Annons