Tack, Tim. – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Tack, Tim.

Min lycka varade inte länge igår. Ca 10 minuter efter att jag publicerat mitt blogginlägg igår så fick jag höra om den hemska nyheten. Det har tagit lite tid att smälta och jag vaknar upp idag med en klump i halsen och jag är på bristningsgränsen.
Din musik har berört miljontals själar och jag är en av dom. Idag lyssnar jag på dina låtar och sörjer det faktum att du faktiskt aldrig kommer tillbaka och skänker mina tankar till din familj och vänner. Ett musikgeni som lämnade oss alldeles för tidigt.

Tack för att du har bidragit med så mycket musik i mina tonår. Som jag har dansat till dina låtar. Lyssnat på dom i högsta volym på bussen. Stått på dina konserter och hoppat och sjungit av eufori. Tack för att jag fick möjlighet att göra det.

Vila i frid, Tim.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons