Touchdown Sälen – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Touchdown Sälen

Igår vid 17-tiden satte vi oss i bilen mot destination Sälen. Bilresan gick jättebra, Belle sov nästan hela vägen. Vi stannade och käkade och då var hon vaken, när vi sedan satte henne i bilstolen igen blev hon inte superglad direkt men efter lite bus och skratt med Linus så somnade hon om igen.
Idag vaknade vi upp till ett soligt Sälen och har nu varit på skotertur upp till en våffelstuga och ätit varsin våffla. Och bara njutit i solen! Helt magiskt är det här på våren. Jag är så lycklig just idag. Jag har människor jag älskar och bryr mig om runt omkring mig, solen lyser, härliga äventyr och alla har ett glatt humör. Fantastiskt! Dessutom blir det sjömansbiff till middag, farmors! Herregud vad gott, ni förstår ju!
I skrivande stund sitter vi och njuter av solen utanför stugan och ska strax dra på oss pjäxor, skidor och åka alpint. Sjukt länge sedan jag åkte men det är ju lite som att cykla, det sitter liksom i ryggmärgen.
Funfact: Linus har byggt upp en bild av att han platsar i svenska skidlandslaget. Roligt när han sedan säger att han endast har åkt skidor 3 gånger i livet. Haha! Så jag och pappa har hetsat honom lite och vill verkligen se proffsåkning nu! Vi får se. Jag återkommer med resultatet. Nä, nu måste jag springa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.