Dop-inbjudningarna har gått iväg! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Dop-inbjudningarna har gått iväg!

Jag är så glad för att vi äntligen har kommit igång med planeringen till Belles dop. I juni är det dags och det ska bli så himla mysigt. Ser verkligen fram emot det! Så himla glad för att ha släkten samlad på ett ställe också. Det händer inte allt för ofta då vi alla är utspridda i Sveriges alla hörn.

Dop-inbjudningarna har gått ut (efter lite försening då Linus glömde posta hälften av dom, hehe). Men nu är äntligen alla på väg! De är beställda från Tryckstudion.se och dopkorten hittar ni här ! Jag har dessutom fått dela med mig av en rabattkod “andreanorrman” som ger dig 20% rabatt på alla dopkort! Så om ni planerar dop, passa på att beställa nu! Koden är giltig till 31 maj!

Vi valde att köra all in på rosett-temat, eftersom hon hade rosett på bilden så tyckte jag att det var fint att ha ett sidenband med ännu en rosett för att matcha, plus att det blir lite mer speciellt än att bara ha ett kort. Så nöjd verkligen! Sidenbanden finns som tillval när du beställer dopkorten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.