Powermorgon med Babybjörn + Creative Headz – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Powermorgon med Babybjörn + Creative Headz

06.00 ringde klockan imorse. Första gången på nästan 5 månader som jag ställt klockan, så sjukt! Men det är inte lika farligt att gå upp när man har ett härligt morgonevent att gå på!

Belle sov hela vägen till Creative headz salong på drottninggatan där jag träffade massor andra härliga mammor. Babybjörn hade bjudit in och visade upp sin nya kollektion, superfina bärselar (en sådan vi har fast andra färger) och nya färger deras babysitter. Sen blev vi superbortskämda och fick med oss en sprillans ny sele hem, så generöst. Fick även lite annat smått och gott från dom, även en goodiebag med skönhetsartiklar! Kommer visa upp allt i vloggen som kommer upp imorgon! Supertrevligt event verkligen.

Jag fick en quick-fix av håret. Så skönt!! Bellebus nöjd!

Nu kom vi precis hem och jag har så himla ont i magen. Typ livmodern..? Jättekonstigt men det gör så himla ont så jag måste ligga ner. Tur Linus är hemma idag och kan ta Belle…

Hur söta är Belles hängselshorts? Älskar dom! Från Newbie för den som undrar.

Nu tror jag vi myser hemma resten av dagen. Ska sätta Linus i att göra halloumiburgare straxt, är sååå hungrig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    hej!
    har du haft ont i magen /livmodern länge eller är det först nu? känns det ”ömt” där liksom, lite molvärk? jag fick barn 2 veckor före dig ca, och har samma som dig: ont i nedre delen magen ”ömmande” livmoder känns det som… undra vad det kan vara? har läst om flera andra som fått det först 3-4 mån efter en förlossning. kan du inte lyfta frågan på din blogg, om du får höra mer om det från fler kvinnor? 💕 har själv inte fått något nbra svar, och har haft ont ett bra tag.

  2. Elin

    hej! följt dig ett bra tag nu på blogg/youtube och vill bara säga att du verkar vara en sån himla snäll och fin människa! hur fin du är mot din dotter och hur mycket hon betyder för dig!! du ger min inspo på hur jag själv vill vara som mamma! kram på dig och ha en fin dag!