Vår påskafton i bilder – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Vår påskafton i bilder

Hej på er fina ni och GLAD PÅSK! Hoppas att ni har en fin dag och att ni får spendera dagen precis som ni önskar. Jag har haft en supermysig dag hittills!

Vi började dagen med ett bad. Linus och Belle började och sedan tog jag ett långbad med hårinpackning och ansiktsmask. Välbehövligt kan jag säga!

Kolla vilken sötnos i sin fina morgonrock som hon fick från sin gudfar + flickvän (Kevin och Jossan). Den är från Polarn o. Pyret!

Sen packade vi ihop oss och tog bilen hem till mamma för Påskbrunch!

Pannkakor, snoddaskaka, jordgubbar, chevré, annanas, ägg, salami, ost, skagenröra, bacon, oliver

Alltså det här är det bästa jag vet. En brunch med mycket plockmat. Önskar att mamma kunde bjuda mig på brunch varje dag. Fast å andra sidan så kanske man inte hade uppskattat det lika mycket då, eller vad tror ni?

Min lilla älskling, hur fin är hennes byxdress? Den fick vi av hennes gudmor (Ellie). Det är Emilias gamla! Älskar den! Linus tyckte inte riktigt samma sak… Han tyckte att det såg ut som mormors gamla gardiner, haha!

Min fina (nya) blus är från Gina Tricot och den hittar ni HÄR !

Men alltså KOLLA den här tallriken!

Sen var det dags att åka in till stan och träffa en gammal kompis/kollega till oss, Calle. Vi tog en fika i Skrapan och snackade aktier (ja ni läste rätt!!), och allt vad livet har att bjuda på.

Jag tog en salami-brie macka, SÅ GOD. Dock fick jag en blåsa på tungan nästan direkt efter…

Nu är vi hemma igen. Linus tar en powernap (Vi är sjukt trötta nu för tiden, men kan ta det i ett annat inlägg) och jag tar Belle, så får jag ta en vilostund lite senare sedan. Belle har precis ätit och nu sover hon igen. Så jag passar på att blogga under tiden!

Nu är det mys hemma resten av kvällen. Så fort Belle vaknar så ska vi gå in och väcka Linus och så ska vi iväg och handla lite. Ikväll står biffar men potatismos och brunsås på menyn. Sen vill jag kanske ha lite småplock tills ikväll. Frukt eller något kanske..!

Busfia som vi fortfarande inte vet vilken färg hon får på ögonen. Ibland ser de klarblå ut, i solljuset ser de nästan blå/gröna ut. Eller så kanske de fortsätter vara lite av allt? Well, time will tell.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanney

    En nyfiken fråga, hur mycket äter Belle och hur ofta? Jag har själv barn – en son född 26 januari som äter endast ersättning.. ibland går det 3-4 timmar emellan och nätterna 5-5,5 timme .. vill gärna inte väcka han utan låter han sova. Han är en stor grabb på 5,4 kilo senast hOS BVC.. 😊

  2. Amanda

    ville bara säga -så underbart fina du och Belle är! 💗 har själv en son, Liam, på snart 4 månader (ca 2veckor äldre än Belle) och är så himla kul och följa er vardag och Belles utveckling, då Liam är i samma faser och går igenom samma saker som hon gör 😍
    älskar din blogg och youtube!
    kram! Amanda