MIN förlossningsberättelse – video direkt från förlossningen – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

MIN förlossningsberättelse – video direkt från förlossningen

Så glad att jag nu har publicerat min förlossningsberättelse i rörligt material. Jag tycker att det är viktigt att jag delar den här också så att ni kan få en hint om hur jag är, hur jag pratar, hur jag betonar ord med mera, då kanske man kan läsa mina inlägg och förstå lite bättre. Eller vad vet jag, haha!
Känsliga tittade varnas dock då det kan förekomma känsligt innehåll (sådant som ingår i en förlossning, blod/skrik/svett m.m.). Här får ni också se ett klipp från sekunden efter att Belle kommit ut. Så glad att Linus faktiskt lyckades fånga det ögonblicket trots att tårarna sprutade och att han var helt skakis. Hoppas att ni gillar den i alla fall!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. livetenligtfanny

    Alltså alla känslor 😃 lipar typ när jag tänker tillbaka på min egna förlossning. P.s. Om du tycker 6 timmar för en förstföderska var väldigt snabb så cut that in half och du har min 😅 3 och en halv timme och alla har skrämt upp mig och sagt att jag verkligen måste åka in direkt med nästa barn, annars blir det bilfödsel.. Men jag tycker det var skönt som satan att det gick så fort för mig, för jag vete fan hur jag hade klarat av den smärtan i över 5 timmar. Helt slut efter 3.

Annons