Hur jag får Belle att sova i egen säng – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Hur jag får Belle att sova i egen säng

Nu mina vänner, har jag kommit på knepet.
Belle somnar ju som många av er säkert redan vet i sin babysitter. Vi använder den från Babybjörn, sjukt bra. När jag vet att hon kommit in i djupsömn så lyfter jag snabbt upp henne i famnen med en filt (som om har på sig redan i sitten) så att den är varm fortfarande, sen går jag direkt in med henne i hennes säng (Bedsidecrib från Troll) som är rustad med babynest. I babynestet lägger jag en tjock filt och “bullar ihop” så att det blir ganska tight. Sen lägger jag ner henne där. Sista 3 kvällarna har jag gjort det och det har funkat varje gång. Inatt sov hon i sin säng från 22-07.30 med ett uppvak för mat vid 03 där någonstans. Jag flaskmatar henne så hon ligger kvar och somnar om direkt antingen mitt i maten eller när jag stoppar in nappen när hon ätit upp.
Dock har jag testat detta förut och då har hon vaknat direkt, kanske har det med mognad att göra?
Sen vet man ju inte, det här kanske inte funkar om en vecka eller om några dagar, eller så gör det det. Vi får se!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej! vad skönt att det funkar så bra! hur kommer det sig att du inte ammar? har ni flaskmatat från start?

  Med vänlig häl

 2. Felicia

  Hur gammal är hon? Vi vaggar oxå vår till sömns och lägger i sitt neste i sin säng brevid vår säng. Men vågar inte ha sådär mysigt i 🙈 Är livrädd för psd så stackarn får en filt upp till naveln inte högre än så 😂 De där ser ju mysigare ut helt klart haha. Vi Flaskmatar oxå men tar upp henne och sitter och matar henne, funkar de å mata när hon ligger kvar i? Då rapar ni inte henne längre lr?

 3. Jenny

  hej!
  vill börja med att säga att jag älskar din blogg 😍 vi har också köpt en troll bedside crib men insåg när vi köpt den att den inte går att fästa i sängen 🙈 hur har ni gjort? mvh Jenny och glad påsk!!

Annons