Dreamy cupcakes – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Dreamy cupcakes

Eftersom jag är mammaledig och där med “ledig” hela dagarna och min lillebror slutar skolan senast 15 så är det ju perfekt för honom att komma över och umgås med oss en stund. Igår kom Vincent över och vi bestämde oss för att baka cupcakes. Dock har jag ju tappat min hjärna någonstans så när vi hade kommit till att smeten var klar och skulle in i formarna så hade jag glömt köpa formar… Så Vincent har gjort smeten och jag fick formar levererade när Linus kom hem igår, så jag hällde i smeten, körde in dom i ugnen och dekorerade. Hur fina blev dom inte? Jag vill göra någonting liknande till Belles dop. Dock är frågan HUR får man frostingen att bli så där fluffig? Någon som vet?
Dom blev i alla fall sjukt goda. Choklad, vanilj och blåbär!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Prova att göra buttercream frosting (pinterest/googla så finns hur många recept som helst) som vispas med elvisp till önskad konsistens, och sen använda sprits att dekorera med. Tänk på att cupcakes behöver svalna ordentligt före frostingen läggs på så den inte smälter. Svårare än så är det inte. 😊 Lycka till!

  2. Emma lundh

    vad hade du i?
    använd recept med florsocker, philadelphiaost och smör i 😊
    och vispa med elvisp! viktigt att göra de i rätt ordning också. tex vispa smör och florsocker fluffigt innan du blandar i resten 😊

Annons