Officewear – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Officewear

Älskar att solen är här. Det gör mig så glad. Blir inte alla lite gladare människor när solen visar sig? Jag tror det!
Idag har jag Belle och Linus varit iväg och käkat lunch i stan, vi var förbi Linus jobb då han hade lite att göra och så har vi varit och kollat på golv. Vi har hittat vårt dröm-golv! Som vi förmodligen köper imorgon också! Vi har ju just nu ett mörkbrunt golv med “inristningar” på. Det är alltså inristade ord överallt på vårt golv, så att det ska se lite “slitet/antikt” ut, men det ser bara plastigt ut. Fram för allt när vi har en modern stil på allt annat i hemmet. Hade vi haft lite mer rubust stil så hade det kunnat bli superfint. Men så är inte fallet nu. Vi har velat byta golvet ända sedan vi flyttade in och ÄNTLIGEN så kommer det till kritan. Sen blir det också heltäckningsmatta i sovrum + garderob, underbart, det sker också inom några veckor. Sjukt kul att vi nu får till de sakerna som vi velat göra så länge!
När vi kom hem så bestämde vi oss för att vårstäda hela lägenheten så varenda liten centimeter här hemma skiner just nu. SÅ skönt. Vi har även tvättat all tvätt, vikt och lagt på sin plats. Jag har städat i garderoben. Ja ni förstår, vi har fått mycket gjort idag. Otippat på en måndag kanske. Hoppas ni haft en fin måndag också!

Min skjorta hittar ni HÄR! Foto: Emma Schödin
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons