Premiär! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Premiär!

Idag är det premiär för babysim! Ska bli så himla roligt verkligen. Jag håller på att packa allt som vi behöver, sen åker vi och käkar lunch med Ellie och Emilia innan vi alla ska på babysimmet. Så kul att vi kan göra detta tillsammans! Man får börja på babysim från 3 månader(i alla fall där vi går) och Belle är på dagen 3 månader idag (man räknar från när bebisen var beräknad) och 25 december var hon beräknad! Hon lär vara yngst, men det får hon nog bara vänja sig vid eftersom hon är född 31 december, haha!
Ikväll kommer första delen av frågestunden ut också! Ha en fin dag bästa ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons