Babysim = investering? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Babysim = investering?

VET NI att nu har jag bokat babysim till Belle! Och hon ska gå samtidigt som sin bästis, Emilia. Jag är så glad för att vi har bokat detta! Vår lilla loppa som älskar att bada och duscha kommer nog tycka att det är jättemysigt!
Ellie och hennes kille kommer att dela upp och gå typ varannan gång och jag kommer nog ta majoriteten av våra pass då Linus ofta jobbar helger. Men några gånger ska han få till att gå med henne i alla fall. Så roligt att få göra det tillsammans med dom också! Men hur dyrt är det inte? vi betalar ca 1800kr för 8st tillfällen. Väldigt mycket men det känns ändå som en investering på något sätt. Hon kommer (förhoppningsvis) få en bra vattenvana och det kommer att vara både roligt och mysigt för oss alla! Vi börjar i slutet av mars då hon är exakt 3 månader! Har ni gått på babysim med era små?

Här badar loppan med sin Lisa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ewelew

  ojjj så dyrt! haha vi betalar 800kr för 8lektioner. Bor iof i en mindre stad men ändå! Ni betalar ju mer än det dubbla😱 iallafall så är det såå mysigt med babysim, vår Casper älskar det haha och jag tror det kan ha mycket med å göra att han kröp redan vid 6mån 😌 dom tränar så mycket i vattnet.

 2. Tessan

  det är jättemysigt med babysim! men visst är det dyrt… men ser det som du, en investering, tror det är bra om barnen får vattenvana. 😊

 3. mikaelaaa

  Jag tror på att babysim ät en investering. En dyr men viktig sådan. Vi gick 3 av 6 kurser. Eller vad man ska säga. Då dom har delat upp den i olika grupper. 6 olika grupper. Tyvärr rann de ut i sanden, då dotra va för liten för att fortsätta 4 gruppen. Här kostar varje grupp 1200:- för 8 tillfällen.

 4. Sophie

  Men oj så dyrt, men de är väl sthlm i ett nötskal. Jag kmr ursprungligen därifrån, men är nu bosatt i piteå. Babysimmet här kostar 1100 för 12 vecker & fortsättnings simmet 800kr för 12 veckor. Vi har de på måndagar vilken ger en bra start på veckan. 😊 men oavsett så är de värt de – tiden man spenderar & även deras utveckling med vatten.

 5. Jennie

  I våran stad ”hudiksvall” kostar en period 8 veckor 900kr. babysim var det bästa, känner också att den var/är en investering för bra vatten vana. vi gick två perioder så min kille som precis är 13 månader kan både dyka och simma en kortare sträcka under vatten 🙂 lycka till!

 6. Jennie

  I våran stad ”hudiksvall” kostar en period 8 veckor 900kr. babysim var det bästa, känner också att den var/är en investering för bra vatten vana. vi gick två perioder så min kille som precis är 13 månader kan både dyka och simma en kortare sträcka under vatten 🙂 lycka till!

 7. Frida

  Med ettan gick jag inte på babysim men nu med tvåan går jag och det är sååååå värt det! han älskar det och jag ser redan stooor skillnad på vattenvana mellan dom (och då är ettan 4,5 år och tvåan 1 år) 🙈 Önskar så att jag hade gått med ettan med 🙂

 8. Emma

  kan tillägga att jag är väldigt osäker som person och bryr mig mycket om vad andra tycker, tyvärr. vill verkligen kunna skita i alla andra och bara tänka på mig själv men det är svårt.

 9. Emma

  oj, råkade skicka haha.. fortsättning kommer här: jag är själv född 96 och fick min tjej i september förra året. Jag undrar hur du ser på att lämna ifrån sig barnet för att gå ut (festa) med vänner? Hur ofta tycker du det är okej? Syftar då på att barnet får vara med sin pappa eller någon annan nära släkting som barnet känner väl.

 10. Emma

  oj, råkade skicka haha.. fortsättning kommer här: jag är själv född 96 och fick min tjej i september förra året. Jag undrar hur du ser på att lämna ifrån sig barnet för att gå ut (festa) med vänner? Hur ofta tycker du det är okej? Syftar då på att barnet får vara med sin pappa eller någon annan nära släkting som barnet känner väl.

 11. Fanny

  Ååh babysim är helt underbart! Vi håller på som bäst, började när vår flicka var drygt 4 månader och håller fortfarande på. Hon är 7 månader nu. Men jo, det är nog dyrt.. Fast här i Finland betalar vi för 2 vuxna + bebis, så både jag och min sambo är med, det tycker jag är jättekul. Har blivit en lördagstradition hos oss redan och vår Alice fullkomligt älskar det, hon är inte stilla en enda sekund. Ha så kul på ert babysim!

 12. Sofie

  Babysim är de bästa beslut jag tagit! Det är jätte lärorikt för mig som Mamma och det är superbra för bebisens motorik och utveckling! Älskar dagarna när jag vet att det är dags för Babysim 😊 Vi är inne på termin 2 nu, efter första terminen var vi så nöjda så vi körde på. I början när de är så små är de mest mys mys mys sen ju äldre de blir börjar man dyka under vattnet och det är så COOLT! Man tror ALDRIG som Mamma att man ska våga ”trycka” ner sin bebis under vattnet. Men efteråt, de är såååå häftigt! En av de bästa sakerna man kan erbjuda sin älskade skatt är just babysim, de ger så himla mycket! Vatten är läskigt så det är bra att vänja bebisen vid de tidigt och få bebisen att känna sig trygg i vattnet 😃 Hoppas det går bra och ha så KUL ❤️

  (Ps. Det kanske är så dyrt för de är Sthlm? Vi betalade 1100kr för 14 gånger á la 45min)
  KRAM 👑👑👑

 13. Emma

  Vi gick babysim, men tycker ärligt att det var dyra pengar för det lilla man gör där. Här i vår stad, är vi många mammor som bokar den varma bassängen på badhuset tillsammans, för nån hundralapp. Vattenvana, billigare och mindre stress 😊

 14. Sofie

  Babysim är de mysigaste och absolut ett av de bästa beslut jag gjorde. Det är så bra för motoriken samt utvecklingen 😊 min son Milo älskar det. Vi började omkring när han var 4 månader och snart är han 1 år och vi är inne på babysim termin 2 nu 😃

 15. Cecilia

  Vi gick på babysim med ettan och ska definitivt göra det igen med tvåan. Det var riktigt värt pengarna! Jättemysigt men framförallt som du skriver, för vattenvanan.

Annons