BLoppisen – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

BLoppisen

GUD vad slut jag är efter den här dagen alltså. Helt otroligt vad det tog på krafterna att träffa så mycket folk och sälja massa saker. Kanske låter konstigt men jag är helt slut verkligen.
Jag kom till lokalen runt 10 för att börja preppa med alla kläder innan det öppnade vid 11. Då var alla andra fina bloggare redan där. Superkul att träffa alla bloggkollegor (Kan ändå kalla oss kollegor, visst?) och jag måste säga det igen, att jag är så glad att jag hamnade här på Nouw!

Folk började samlas innanför entrén en stund innan öppning och det var så roligt att det kom massa folk! Det bjöds på smoothie och juice från Innocent, suuupergoda! Och jag måste säga att jag är nöjd med allt jag fick sålt. Jag har fått flera bilder skickade till mig från köpare där de bär plaggen. Så himla roligt! Jag är bara glad om sakerna kommer till användning!

Efter bloppisen (som slutade runt 14) så kom Linus och hämtade mig. Vi käkade lunch lite fort, åkta förbi Nacka forum och köpte några bodys till Belle (HJÄLP hon växer så foooort!!!), köpte blommor till mamma som varit barnvakt (det gick förövrigt jättebra) och sen åkte vi hem. Alla var helt slut så vi däckade i soffan tillsammans vid 16 och vaknade strax innan 19 när Ellinor och Jimmy kom förbi och hämtade lite gravid-kläder! Nu har vi precis ätit Thai till middag och jag tänker gå och lägga mig med Belle nu. TUSEN TACK till alla som kom förbi idag!!!

Alla bilder tagna av @amandaparkkinen !

Jag och fina Ellinor

Här har vi hela ligan! Tusen tack för idag tjejer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Vill börja med att tacka för en bra blogg! Jättekul att få följa dig och Belle ☺️ Men till min fråga, vart har du köpt tröjan som du har på dessa bilder? var det längesen du köpte den? den var såååå fin!

Annons