En dag på stan – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

En dag på stan

HEJ på er! Lördag idag, härligt va? I och för sig så är det lördag för mig varje dag, hehe. Idag har vi varit i stan. Jag hade en frisörtid hos Erica, äntligen kan jag säga! Det var verkligen dags att sätta in mitt löshår igen. Jag har Hairtalk så jag använder samma hår men “lyfter” liksom upp det ca var 3e mån. Älskar det. Skonsamt för håret och får ett mer naturligt resultat än vad typ keratin eller microringar gör då de har en tendens att bli lite stripiga samt att de endast kan användas en gång om jag inte minns fel.

Belle började dagen i Babysittern. JÄTTEtrött, perfekt precis innan vi skulle åka, då somnar hon i bilen och sover några timmar.

Sen tog vi oss in till Lagerhaus och shoppade lite, hade fått ett presentkort därifrån så vi kom hem med massor fina saker. Ska visa er i ett annat inlägg!

Sen var det dags för frissan. Dålig som man är så glömde vi att ta en före-bild. Så denna nedan är tagen mitt under arbetet haha. Men ni ser principen!

Belle sov sig igenom nästan hela besöket, men vaknade till slutet. Perfekt, då fick hon lite mat och så var hon nöjd!

Bästa Josefin kom och kramades med Belle. Belle trivs väldigt bra i hennes sällskap faktiskt! Annars kan hon vara lite reserverad och nästan lite skraj för nya människor. Skulle någon förutom typ jag eller Linus bära upp henne ur vagnen när hon är nyvaken så hänger hon ut underläppen och blir jätteledsen, haha. Jättesöt.

Och resultatet! Perfekt, som alltid! Ericas instagram hittar ni HÄR ! Jag kommer att ha en tävling med henne under kvällen där ni kan vinna en valfri behandling hos henne, så håll utkik!!
Löshåret är ca 3 cm längre än mitt hår så det är inte jättemycket längre, men det blir så otroligt stor skillnad när man får fylla ut det lite!

Sen mötte vi upp ett helt gäng med vänner och käkade på Fridays. Supertrevligt och dessutom Belles första restaurangvistelse. Hon var exemplarisk verkligen. Så skönt!
Nu har vi landat hemma i soffan igen. Belle har intagit sin favorit, babysittern. Och snart blir det nog en nap för hela familjen då Bellebus ville gå upp 06 imorse. Ha en fin kväll fina ni!
P.S. GLÖM INTE BLOPPISEN IMORGON!! Mellan 11-15!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons