Outfit x ClubXPRS – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Outfit x ClubXPRS

Inlägget i samarbete med ClubXPRS

Hej fina ni! Jag vet att flera har önskat lite mer outfits, så jag får ju ta och lyssna. Så här kommer en! Direktlänk till min fina tröja hittar ni HÄR , den finns även i flera fina färger! Jag ska även passa på och tipsa som ClubXPRS, de har otroligt prisvärda kläder och oftast alla plagg i massor olika färger vilket alltid är ett plus för mig. Som denna tröjan som jag har på bilden, en av mina favoriter att ha till vardags. Perfekt att ha i olika färger! Värt att gå in och kika på deras hemsida för att hitta dina egna favoriter!

Fotograf: Emma Schödin

Både byxorna och skorna är flera år gamla, minns knappt vart de är ifrån tyvärr!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons