Idag har Linus blivit pappa! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Idag har Linus blivit pappa!

Idag mina vänner, har Linus blivit pappa! Vadå tänker ni då, har han fått en till unge? Nej, det får räcka med barn på ett tag nu. Men i Sverige så måste man skriva på papper för att intyga att pappan är pappan. Detta gäller alla som får barn om man inte är gifta. Är man gifta så blir pappan automatiskt pappan.
Vi gick in på ett rum med en pratglad dam, skrev på två papper med två vittnen och 10 minuter senare så var det klart! Så nu har vi delar vårdnad och samma både skyldigheter som rättigheter med Belle.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons