Politik och bajsblöjor – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Politik och bajsblöjor

Hur mysig förmiddag har inte vi haft? Finbesök med go’fika! Älskar verkligen att umgås med det här gänget. Snackade från allt mellan politik och bajsblöjor, kontraster, haha! Och att prata bebisbajs är ingenting nu, hade någon pratat om det med mig för 1 år sedan hade jag undrat… Nu är det en del av vardagen, även här, kontraster.
Och vet ni vad? Belle sov mellan 00-06 inatt(!!). Eller ja, hon vaknade vid 03 och ville ha nappen. Men hur förvirrad var jag när jag vaknade och klockan var 06? Så skönt verkligen. Vågar dock inte hoppas på att det håller i sig, tror det var en engångsgrej för att hon var vaken väldigt länge igår. Hur sover era bebisar och hur gamla är dom?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  vår dotter alicia är 3 månader och hon sover från 22/23 tiden till ca 05/06 tiden, käkar, somnar om till 9 😊 tidigare vaknade hon 02,04,07,10. hon sov sin första 8 timmars natt när hon var 2 månader 😀

 2. Elin

  Men vaa? kntressant att läsa kommentarerna. min är 8 mån och vaknar fortfarande 7-8 ggr/natt. sover på mig med bröstet i munnen HELA nätterna, vaknar på en sek om jag lägger henne i egen säng. trodde det var vanligt, att de vaknar så ofta menar jag.

 3. Jennifer

  Vår lilla grabb (blir tre månader på lörd) sover i regel mellan 22-04 och vill då ha ett nattmål, sen brukar han vilja ha andra vid 06-07. Har jag tur så somnar han om till åtminstone 08-09. Och så har det varit sedan vi kom hem från BB. Någon natt sover han 22-06 men det är väldigt sällan. 😉

 4. M

  Första 2 månaderna hade hon kolikbesvär och sov knappt alls på natten. Vi var vakna pch vandrade fram och tillbaka fram till kl.05 varje natt. Mellan 2-8 månader vaknade hon ca var 3e h. Mellan 8-10 månader vaknade hon varje h. Nu är hon snart 11 månader och vaknar ca var 3e h igen

 5. Elin

  Vi har en liten kille som var helt omöjlig första månaden. Det var hemskt! Vände på dygnet till max. Men nu är han 9,5 veckor och somnar mellan 23-00, vaknar och äter vid 3-4, somnar om och vaknar mellan 6-7 för mat igen. Sen är han gärna vaken i typ 1 timme, men då ställer jag hans nattlampa i sängen och så somnar jag om och han somnar själv efter en stunds snackande med lampan. Så sover vi till 9-10. Är helnöjd ♡

 6. Frida

  hej min son på fem veckor brukar sova ca 5 timmar i stöten på natten å har gjort det nästan varje nattsen bb hoppas det håller i sig 😃 sover från 21-22 till 2-3 ammar och somnar om å vaknar igen vid 6-7 å ammar, antingen är han pigg sen å vill han gå upp eller sover en liten stund till, exemplarisk bebis ^^

 7. Fanny

  Som nyfödd ammade jag 2 gånger per natt, vid 4 månader var det plötsligt 4 gånger per natt och vid 5 månader sov hon hela natten 10-11 timmar. Nu är hon 6 månader och hela nätterna håller fortfarande i sig. Så skönt!

 8. Beatrice

  När sonen var nyfödd “sov” han hela nätterna. Eller han vaknade var 4 timme, åt och somnade om.. på repeat mellan 23-10. 😊 Det var helt underbart.. haha.. 😂 Vi fick konstant höra att vi inte riktigt fått känna på hur det är att vara “föräldrar till en nyfödd” ännu. 😆 Tiderna kunde variera, någon timma hit och dit.. och et ändrades såklart ju äldre han blev.. men illslut insåg jag att han endast vaknade om nätterna för rutinensskull inte för att han faktiskt var hungrig då slutade vi amma helt om nätterna och efter 3-4 nätter sov han nätterna mellan 19-8 istället. 😊

 9. Malin

  Hej:) Min 10 veckors bebis (åh vad tiden går fort…) sover första passet typ 21-02 sen håller mina bröst på att sprängas då jag helammar så max 6 tim annars blir det mjölkstockning…:( sen sover han vidare typ 3 tim i stöten o oftast 12 tim sömn/natt. sover i nest i egen säng bredvid våran. Nu ammar jag… snart klar o får sooova igen…zzzz natti!

 10. sofiefriden

  Välkommen! Och så fin blogg du har. Min son är snart 2år och vaknar en gång per natt för napp eller välling men sover annars hela nätter. Han är ju stor pojke nu! 😘

 11. JosefineMoberg

  Vad härligt! Vår minsta sover hela natten utan uppvak och likaså sonen. När barnen vaknar mellan 7-9 på morgonen är det amma och välling som gäller sen somnar vi om innan vi gör morgon 💗 vaknar vi inte förens kl nio brukar jag låta minsta sova kvar någon timme men går upp med sonen.

 12. Linn

  åh, så härligt med lite sammanhängande sömn!! 😊 jag är i v 27 och funderar jättemycket på det här med sovandet när bebis kommer. Jag är redan i grunden så extremt lättväckt och sover oroligt. Så jag har funderat på det här med ”säker samsovning”, om man kanske kan ha bebis bredvid sig i babynest. Hur gör ni? Sover Belle i spjälsängen hela natten eller ”vågar” ni ha henne i er säng under natten? massa kramar!

 13. Evelina

  Min son är lite mer än 2 månader och vaknar var tredje timme för mat, sen somnar om igen. Han har oftast ett tre timmars sovpaus på dagarna också.

 14. Emmy

  Min dotter blir snart 3 månader och har sedan hon varit 2 veckor sovit mellan 22:00-04:00 varje natt , hon sover denna tid i egen säng och när hon sen vaknar vid 4:00 för mat så tar jag henne till vår säng och ligga

 15. EH

  Min dotter är 2 månader och har precis börjat sova mellan ungefär 22-06, hon vaknar ibland vid 03 men då räcker det med nappen. Är glad så länge det håller i sig 😆 Dock sover hon bara korta stunder på dagen.

 16. oliveja

  Min lilla, som är född dagen innan Belle, sov också läänge inatt, mellan 23.30-05.30! Var tvungen att kolla klockan en extra gång så det verkligen stämde😂 Men natten innan var det matpaus var 3:e timme så man har inga förväntningar inför nätterna precis!

Annons