Fotografering – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Fotografering

Hej käraste ni!
Jag och Bellebus är precis hemkomna från en fotografering med gänget från Nouw! Vi vaknade vid 09, gjorde oss iordning och åkte typ direkt. Som ni kan se så var hon riktigt taggad som vanligt! En helt perfekt bebis att ha med sig, hon älskar ju rörelse och ljud så hon sover mycket bättre på språng än hemma när det är stilla. Hur har ni det med era barn?

Vi tog i alla fall lite headerbilder och profilbilder som ska användas på plattformen. Blev supernöjd! Tanken var att ha med Belle på headerbilden men hon sov så sött så jag ville inte väcka henne. Det får bli till nästa gång!

Linus är iväg och jobbar idag så vi ska bara ta det lugnt hemma. Kanske ta en promenad, men vi får se hur det blir. Jag är ganska slö och skulle vilja somna med Belle en stund i sängen! Mammaledighet är fantastiskt.
Ha en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. AgnesErsa

  min tjej blir åtta månader nu, hon sov också som en stock när der var mycket liv och rörelse runt omkring. Det gör hon fortfarande dock sover hon ju bara två ggr om dagen nu. Skönt med bebis som har lätt att sova, gopp

 2. A

  Hej Andrea. Jag undrar hur du och din sambo fördelar er ekonomi nu när du är mammaledig och han jobbar. Betalar han mer nu eftersom du (förmodligen) får mindre i lön? eller har ni någon gemensam kassa typ? Vet du hur länge du ska vara hemma med lillan och ska din sambo vara hemma något? Tack för en fin blogg och stort grattis till lilla Belle, hon är så fantastisk söt 😍 kram!

 3. F

  I början ville min tjej också ha rörelse för att sova, men jag valde sedan att vänja henne till att sova ute i vagnen utan att jag gick med henne för att få tid med mig själv när hon sov. Hon somnar väldigt fort i bilen och det är ju sååå skönt att ha en bebis som trivs med att åka bil om man gör det ofta. Och nu är det som sagt så att jag bara behöver lyfta ut henne i vagnen så somnar hon. Men hon vill inte sova inne på dagarna, hon sover bara ute. Nätterna sover hon som tur bra i sin säng, men inte på dagen då det är ljust.. Gör ju ingen skillnad för mig, går lika bra med att hon sover ute 2 gånger 3 timmar per dag

 4. Hanna

  Min lilla kille på ca 1,5 månad är precis likadan. Mycket svårare att komma till ro hemma. Har varit iväg på skidsemester 1 vecka tillsammans med min sambos familj. Totalt har vi varit åtta stycken i samma stuga och han har skött sig helt exemplariskt. Och har varit likadant varje gång vi ör bland mycket folk.

Annons