Född sista dagen på året? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Född sista dagen på året?

PANNKAKSFRUKOST!

..Eller närmre brunch kanske. Jag somnade runt 04 inatt vilket nu mer inte tillhör det ovanliga. Vaknade runt 10 och tvingade mig själv att inte somna om, klarar inte av att sova bort hela dagen och vara vaken på natten. Så vi gick upp och gjorde brunch! Och redan runt 10 när jag vaknade kände jag av att jag hade väldigt ont i ländryggen korta stunder. Förvärkar/värkar? Tror det! Det har hållt i sig hela dagen och det kommer med ca 10-20 minuters mellanrum och håller i sig i snitt 1 minut. Kan kanske vara en start på någonting? HOPPAS bara att hon vill stanna kvar till januari. Tänk själv att fylla år sista dagen på året. Dock har det avtagit lite nu på eftermiddagen och vi lär veta om det är igång på riktigt inatt/imorgon. Spännande!!

Här har vi spenderat hela dagen, framför en ny serie som vi börjat kolla på: Shameless! Så mysigt att bara ta det lugnt tillsammans. Känns som om vi tar vara på den sista tiden nu!


Nå, när tänker du komma ut lilltjejen? Vi är minsann redo för dig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Hej Andrea och lilltjejen! Stort grattis verkligen! ✨
  Jag tänkte bara på det här med att vara just född sista dagen på året, jag själv är född den 30e December så jag vet exakt hur det känns om man säger så! Mina föräldrar fick ett val när jag skulle börja i skolan, om de ville att jag skulle gå med eleverna som är födda det året jag är född (99orna), eller om de ville att jag skulle gå med de elever som är födda året efter mig (00orna, alltså dom som är närmare min ålder då jag är född nästintill det året). Mina föräldrar valde då att jag skulle gå med 00orna och jag säger bara det att det nog är det bästa valet dom har gjort för mig! Detta har alltså gjort så att istället för att fylla sist av ALLA i klassen, så fyller jag istället först! Nu fyllde jag alltså precis 18 först av alla, istället för sist vilket hade blivit väääldigt tråkigt, hehe! Det har också lett till att jag knappt märker av att jag är född näst sista dagen på året. Så om ni får denna möjlighet av skolledningen så tipsar jag starkt om att göra som vi gjorde, för det blev bäst i slutändan.
  Hoppas du inte tar kommentaren som stötande eller så, ville bara tipsa er med all vänlighet

 2. Emelie

  Hej Andrea och lilltjejen! Stort grattis verkligen! ✨
  Jag tänkte bara på det här med att vara just född sista dagen på året, jag själv är född den 30e December så jag vet exakt hur det känns om man säger så! Mina föräldrar fick ett val när jag skulle börja i skolan, om de ville att jag skulle gå med eleverna som är födda det året jag är född (99orna), eller om de ville att jag skulle gå med de elever som är födda året efter mig (00orna, alltså dom som är närmare min ålder då jag är född nästintill det året). Mina föräldrar valde då att jag skulle gå med 00orna och jag säger bara det att det nog är det bästa valet dom har gjort för mig! Detta har alltså gjort så att istället för att fylla sist av ALLA i klassen, så fyller jag istället först! Nu fyllde jag alltså precis 18 först av alla, istället för sist vilket hade blivit väääldigt tråkigt, hehe! Det har också lett till att jag knappt märker av att jag är född näst sista dagen på året. Så om ni får denna möjlighet av skolledningen så tipsar jag starkt om att göra som vi gjorde, för det blev bäst i slutändan.
  Hoppas du inte tar kommentaren som stötande eller så, ville bara tipsa er med all vänlighet

 3. Maria

  Hej.
  Vilken fantastiskt resa du gått igenom aom snart kommer avslutas, jag ska själv ja barn i mars 2018. Jag är själv född på nyårsafton men har aldrig känt att jag vart född sist. Jag gick i skolan med de som är födda ett år senare så jag var alltid äldst istället vilken alltid har vart en fördel (en rekommendation om man inte vill vara ”sist”)
  Hoppas lillan tittar ut snart och att allt kommer gå bra för er, lycka till

 4. Karolina

  Du är grym Andrea och när nu än er lilla tös bestämt sig för att komma ut så kommer det vara det häftigaste, mäktigaste, värsta och bästa du varit med om ❤️ jag själv födde en son i mars och blev då igångsatt. Va mycket nervös för att bli igångsatt men det gick verkligen hur bra som helst. Min kille va stor och jag hade gått över max vilket gjorde att han orkade hjälpa till mycket och hade mycket krafter. Nu i efterhand hoppas jag att jag går över med nästa med

 5. Mimmi

  Spännande!
  Fick våran son för 2veckor sedan och det började precis som du beskriver med värk i ländryggen. På kvällen sedan gick vattnet så kanske är det nära för er nu

Annons