Kvällsrutin – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Kvällsrutin

Som tidigare nämnt så är jag ju helt såld på produkterna från rituals som jag fick hemskickade som julklapp. Så de har minsann kommit att ingå i min kvällsrutin. I alla fall varannan kväll!
Jag tar tillfällena så ofta jag kan till att lägga upp lite vindruvor, fixa ett glas iskallt vatten för att sedan lägga mig i ett varmt bad med badsalt, badolja och läsa bok. För snart är det slut på ensamtiden i de stora lassen som jag faktiskt har nu. Längtar ju dock efter att få dela precis allt med den där lilla människan. Men, tillbaka till ämnet, jag passar på helt enkelt!
När jag använder dessa produkter så behöver jag inte ens smörja in mig när jag kommer upp och har torkat mig. Helt otroligt. Jag är supertorr på vintern och smörjer a l l t i d in mig med bodylotion eller olja när jag har badat, så förstå känslan av att komma upp ur ett 30-minuters bad, bara torka sig och sen vara så pass återfuktad att jag slipper smörja in mig. Älskar!

Även ikväll såg min kvällsrutin ut som jag beskrivit!

Tidigare har det ingått i rutinen att kolla alla YT-klipp jag missat och läsa bloggar på mobilen MEN nu har jag börjat läsa! Jag har alltså läst en bok i hela mitt liv (Pojken som kallades Det), en sjukt hemsk och tragisk bok och den är väldigt kort också. Så ni förstår ju, jag är ingen bokmal direkt, haha!
Men när jag var hos BM sist så frågade hon om jag ville låna en bok för att ta det lugnt men samtidigt få tiden att gå, så jag sa ja men var ganska skeptisk. Men hör och häpna, jag älskar den! Kanske för att jag befinner mig mitt uppe i slutet på graviditeten och det snart är dags att föda som boken passar så bra (Den heter “Att Föda”, som ni kan se på bilden)!

På bilden här under ser ni att jag slukade nästan en tredjedel av boken redan från start. Jag började läsa igårkväll och lade ner boken och släckte lampan vid 03.15 någonting, hehe. Kunde inte slita mig!

Snart ligger hon där i sin lilla säng. Tänk vad tomt det blir i min mage då, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons