Wifey-poäng! Glutenfria pannkakor – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Wifey-poäng! Glutenfria pannkakor

Alltså hörrni!
Jag vaknade och blev så OTROLIGT sugen på pannkakor. Tråkigt nog så har jag en pojkvän som är glutenintolerant. Men roligt nog så kom jag på att vi faktiskt hade glutenfri mjölmix hemma! Så jag studsade upp ur sängen medan Linus låg och sov och ställde mig och lagade pannkakor. Jag har alltid varit sämst på att göra pannkakor ska ni veta, men det verkar som om det har vänt, eller så var det enklare att hantera smeten när den var glutenfri? Ja… Inte vet jag. Men herregud, det var på riktigt de godaste pannkakorna jag någonsin i hela mitt 20-åriga liv, ätit! Helt perfekta. Inte en enda som gick sönder. Det ni! Haha, märker ni hur imponerad jag är av mig själv?

Här är receptet!
Du behöver:

2 dl Finax Glutenfri Mjölmix (120 g)
1/2 tsk salt
4 dl mjölk
2 ägg
2 msk smält smör eller margarin

Gör så här:

1. Blanda samman mjölmix och salt.
2. Vispa ner mjölken, lite i taget till en jämn smet.
3. Rör ner äggen och tillsätt sist det smälta matfettet.
4. Smörj ett stekpanna eller en plättlagg och grädda tunna pannkakor eller plättar

Sjukt oglamorösa bilder verkligen, ber om ursäkt för dom, men ibland är det mest oglamorösa det godaste! Imorgon blir det favorit i repris.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.