JULAFTON – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

JULAFTON

Vilken fin julafton vi har haft. För mig handlar julen och julafton om att umgås med dom man älskar, äta god mat och ha det allmänt trevligt. Precis så hade vi det igår. Utan hets eller stress. Jag och Linus vaknade sent (som vanligt), fixade oss och gick över till mamma (som bor 5 min gångavstånd från oss) vid 14-tiden. Umgicks lite innan Kalle började. Efter Kalle så dukades maten fram och vi åt i lugn och ro. Det var jag, Linus, Vincent (lillebror), mamma och jill (mammas flickvän). Mammas ribs var helt sjuka och jag åt så att jag trodde att jag skulle spricka, på riktigt. Lillan kan inte ha haft mycket plats kvar där inne, haha.

Jag bär i alla fall den största julkulan här i år!

Bästa grabbarna.

Mammas fina, fina gran!

Sen stod paketleken på schemat och det är ju kul alltså. Roligt det där när man snöar in sig på ett paket som alla vill ha när man inte ens vet vad det är i, haha!

Linus fick det eftertraktade paketet som alla drog i, och det var sänka skepp – spel i, uppskattat!! Jag gick därifrån med mitt eget paket haha, det var två stora badbomber och jag ÄLSKAR ju att bara. Så en av dom ska jag prova redan ikväll! Vincent fick det paketet han ville ha mest, iphone-lurar. Mamma fick ett paket ljus och Jill fick presentkort på Åhlens och ett mobilskal.

I år hade vi bestämt att inte köpa julklappar åt varandra utan endast till julklappsspelet, men mamma hade ju så klart ändå varit och köpt varsin julklapp till oss. Så sjukt att jag nämnde till Linus här om dagen att jag inte har någon parfym som jag gillar hemma då den jag älskar är slut. Så har mamma sett att den var slut när hon var hemma hos oss sist och köpt mig en ny. Så glad!!! Det är Chanel mademoiselle som är min absoluta favorit!

Sen blev det gofika och vissa tog tillfället i akt till att ta en liten powernap. Ping Linus! Medan andra provade sina nya leksaker. Ping Vincent!

Häng i biblioteket och några omgångar av sänka skepp.

 Precis en sådan julafton som vi tänkt oss och precis lagom för vad jag orkar med nu. Underbart! Nästa år blir det till mormor och fira med hela släkten med obligatorisk närvaro från alla håll och där med, fullt hus. Då har vi också en -snart ett-åring att springa efter som kommer dra ner alla kulor i granen, dra i julklapparna under granen och äta hundmat ur hundarnas skålar. SÅ mysigt. Längtar redan! Hoppas att ni haft en fantastisk jul fina ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons