Mina absoluta favoriter – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Mina absoluta favoriter

Igår innan vi åkte iväg på julfirande så plingade det på dörren och där väntade en julklapp från Rituals, hur härligt?
Jag har tidigare använt deras produkter och älskar dom så var mycket förhoppningsfull på alla produkter.

..Så idag efter en sovmorgon + frukost framför TVn med mitt hjärta så tappade jag upp ett bad och FOR REAL, de här produkterna är helt fantastiska. Det är inget samarbete utan jag bara genuint älskar dessa produkter och ni MÅSTE prova dom!!

Det första kitet är “FOR MAMA”, PERFEKT julklapp eller present till mamma/mormor. Kitet innehåller det som ligger i boxen (en badolja och 3 stora påsar med badsalt) och jag kände mig som en len bebisrumpa när jag både låg i badet och efter! Dessa var garanterat mina favoriter + nästa produkt som är en “stretch mark tummy cream”, som man kan köpa på sidan av och som är mot bristningar. Helt underbar. Mjuk och go!

Så här ser badsaltet/kristallerna ut. När dessa blandas med oljan och vattnet så doftar den magiskt och inte för mycket vilket är viktigt för mig. Luktar precis som på spa!

Badoljan.
Nästa kit är ett dusch/bad kit också. Detta paket är lite större och passar till alla (inte bara mammor eller gravida). Det är en skrubb som tar bort orenheter/döda hudceller, en foaming-gel/dushkräm som skummar (typ som raklödder), en duscholja och en lotion till kroppen. Alla doftar helt sjukt gott, jag har i doften “organic rice & cherry blossom”, rekommenderar verkligen!! Jag är nu efter badet insmord med alla dessa goingar och jag luktar så otroligt gott, får man säga så om sig själv?

TACK Rituals för att jag hittat mina nya favoriter!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.