Moderskänslorna och tid för UL + igångsättning! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Moderskänslorna och tid för UL + igångsättning!

Vet ni att här om dagen när jag satt med Linus i soffan så fick jag en såndär moderskänsla, tror jag. Det bara kom till mig och jag frågade Linus “ligger B fortfarande och sover?”. Hur knasigt? Som om min kropp och min hjärna ställer in sig på vad som komma skall och så himla mysigt känsla. Det fick mig att få lite av hoppet och längtan tillbaka som jag på senare tid har tappat lite då jag tycker att tiden går så otroligt långsamt och som om det fortfarande känns så otroligt långt bort. Och vet ni vad? Igår var ju jag hos BM igen och det bestämdes att vi gör ett UL den 2/1 (jag sa att jag redan har bestämt att hon ska komma då, så kommer redan vara inskriven, hehe), men vägrar hon att komma ut så blir det igångsättning senast 9/1 (lite beroende på hur det ser ut på UL) och det är bara 21 dagar kvar. Så MAXIMALT 21 dagar tills vi får träffa vår lilla. Dock är jag ganska säker på att det kommer starta av sig självt runt årsskiftet där, då har jag gått över ca 1 vecka!
Jag drömmer om henne nästan varje natt och hon är så himla fin. Längtar så att hjärtat spricker nu. Kom nu mitt lilla hjärta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.