Våran skötväska! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Våran skötväska!

Jag har nu börjat göra iordning vår skötväska som jag för övrigt älskar. Viktigt för oss när vi valde var att den för det första inte skulle vara för “tjejig”, så att Linus känner sig bekväm med den och jag måste nog säga att vi lyckats väldigt bra med det samtidigt som den känns väldigt elegant/lyxig. Sen ville vi ha smidiga och helst många fack för att kunna skilja på sakerna i stället för att ha ett enda stort kaos i väskan, även om det också funkar så klart.
Så vi fick ännu en gång hjälp av Bonti att hitta rätt i djungeln som finns och det slutade med DENNA som ni även ser nedan:

Inlägget är i samband med Bonti & Bagasi.

Helt perfekt att den är i läder, både snyggt och väldigt praktiskt! Detta är framsidan.

Största facket där det finns gott om utrymme och på alla sidor finns det fack där du kan placera alla saker och skilja på dom. (Hatar att ha ett enda stort kaos i väskor, haha).


Till höger ser ni “flärpen” som man kan sätta fast skötväsk-krokar för att den ska sitta bättre på vagnen. Vet att vissa har axelbandet över handtaget på vagnen, men jag upplever att den åker omkring då och jag vill gärna ha den fast. Bakom så ser man även att det är en liten praktisk ficka, och så ser det ut på bägge sidorna!


Mellan-facket som är på framsidan där det ingår en liten bärbar ordentligt vadderad skötbädd, perfekt! Har även lagt ner blöjor, en liten handduk, våtservetter och inotyol så vi är redo på blöjbyte!

Baksidan och även här finns ett fack för vad du nu vill ha där!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons