Söndagsshopping – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Söndagsshopping

Godkväll mina vänner! Hur har ni det?
Jag har det bra, förutom sömnen så mår jag bra. Man ska inte klaga allt för mycket. DOCK tycker jag att det är helt okej att klaga när man är höggravid, haha. När jag ser en höggravid kvinna så vill jag bara gå fram och ge dom en stor kram. För fasiken vad tungt det kan vara vissa dagar. Inatt hade jag (vad jag tror) mina första regelbundna förvärkar blandat med molande “mensvärk” mellan. Så häftigt att kroppen förbereder sig helt på egen hand, mindre häftigt är det att den ska förbereda på natten.

Jag var vaken ganska sent inatt på grund av värkarna så sov ut ordentligt imorse (passar på medan jag kan), sedan hörde jag av mig till mamma som var i Nacka Forum med lillebror och åkte in till dom och gick i lite butiker och fick faktiskt med mig lite hem!


Den här snygga väskan råkade följa med hem. Ä l s k a r. 
En superskön skjorta, tyget är helt underbart, jättemjukt verkligen. Och snygg! Perfekt för mig både nu och sedan när jag ska amma (om allt går som det ska).


Handskar, otippat sköna måste jag säga! Kommer nog användas väldigt mycket. Hatar att frysa om händerna och tänk sen när jag ska ha en barnvagn med mig mitt i vintern, då är dessa guld!


Rubbet hittar jag på Zara!

Sen var jag faktiskt tvungen att komplettera lite till lillans garderob. Jag har hela tiden tänkt att “vi har så mycket”, men det har vi faktiskt inte. Dessa köpte jag i storlek 50 på Lindex men de är mer som 56 skulle jag säga. Dels för att storlekarna är lite större än vanligt och så är den “förlängningsbar” i grenen, så bebis kan ha den längre också. Älskar Lindex bodys!

Den här underbaringen hittade jag på en nyöppnad butik i Nacka forum som jag dessvärre inte minns namnet på. Men hur söt är den inte?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Jag ska med ha mitt fösta barn snart,
    Altså det kan verkligen vara så olika!
    Jag känner mig inte alls stor å klumpig å tung å trött

Annons